Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfapturkiye 2024 Şampiyonlar Ligi Meydan Okuması !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
8 Ekim
Süreç devam
Duolingo 3 konu ingilizce
Kitap : PBKY 3 Bölüm
Uyku süresi 10:00- 6.30

9 Ekim
Süreç devam
Duolingo 2 konu İngilizce
Kitap : PBKY 4 Bölüm

10 Ekim
Süreç devam
Duolingo 4 konu _ngilizce
Kitap : PBKY 2 Bölüm

Yoğun program vardı zaman bulamadım bir daha kaçırmam :(

Inhuman

Uranüs Yolcusu
Maç günü de dahil eksiksiz rapor vermeme rağmen bugün,

Takımımdaki arkadaşın çekilmesinin üzüntüsü ve benim aşırı ağır krizim sonucu 48. günde ben de relapse oldum,

Hayatımın en uzun süreciydi (en fazla 9 gün yapabilmiştim), günlerin ilerlemesiyle beraber geometrik artan krizler ve cinsel hayatın da bir süredir olmaması ve olamayacak olması (evet ayrıldım hatundan) sayesinde anksiyetem, utangaçlığım, cinsel istek yüzünden karşı cinsle konuşurken gereksiz heyecanlar vb. iyice arttı ve hayat kalitem nofap ile biyolojik olarak artsa da başka yerlerden düştü maalesef.

Yüksek cinsel istek varken tanıştığınız kadınlarla sohbet ederken aklınız hep cinsellik beklentisinde olduğu için aşırı kastırıyorsunuz ve muhtaç gözüküyorsunuz, ben bunu gördüm bu sürecin son günlerinde.

Bu relapse ile (bugün) kadınların yanında yeniden daha rahat halime döndüm, anksiyetemi ve gereksiz heyecanlarımı yatıştırdım, yeniden kendim gibi oldum.

Tabii eski hayatıma dönersem (bol bol fap) bu sefer de eskisi gibi yıkık olacağım.

O halde şimdi chasera direnip bi 50 gün daha götürmeye çalışacağım. Başarılar bana...

Nofap benim gibi sigara, alkol, video oyunu, uyuşturucudan uzak duran, iyi beslenen ve gece uykusu alan, aktif spor yapan insanlar için 3 kat zor, zaten şu şekil 1 hafta nofap yapınca 30 gün etkisi görüyosunuz. :D

Artık biyolojime aykırı bir hale geldi durum. Kendimi de kısırlaştırmayacağıma göre..

Ama vazgeçmiyorum bi 48+ gün daha yapmaya çalışacağım, umarım hak ettiğim kadını bu sefer bulup aktif bir cinsel yaşam sahibi olurum, böylece gerekirse 6000 gün bile gider. Benim ağır fantezilerim, evliyken PMO bağımlıları gibi ek bir p*rno bağımlılığım yok, gayet düz cinsel isteklerim var. Yani cinsel hayat beni yeterince kesecektir.

Sağlıklı erkek vücudu bu kadarına izin veriyor..

Sevgiler

Mete Han

Yeni Fapstronot
Olm unutmuşum ya
11 ekim nofapa devam
5 safya kitap okundu(Kaçırılan çocuk) daha yeni kitap okuma alışkanlığı edindiğim için az okuyorum lütfen anlayışla karşılayın

8 saat uyku

Re'lar Kvothe

Neverfap Hancısı
Bi dakka sadece maç günleri geçmiş günlerin raporunu vermemiz gerekmiyor muydu?Niye günlük olarak yazıyorsunuz la ben mi yanlış biliyorum?

Antifapderneği

Merkür Yolcusu

ŞAMPİYONLUĞA UZANAN İLK MAÇ GÜNÜNDE DÜNKÜ GECENİN SONUÇLARI:​

Manchester City 2 - Napoli 2 , Real Madrid 2- Psg 3, Psg A grubunu geç goller ile 1. Götürüyor ,Barça 1- Bayern Münih 0, Arsenal 1- Lazio 2, Lazio şok etkisiyle Wembleyden 3 puanı aldı! , Marsilya 1- Sevilla 1, Dortmund 1- İnter 1 ,Herkesin berabere kaldığı grupta Marsilya ve sevilla sahada 2 kişi kalmasına rağmen puanı paylaştı​

Antifapderneği

Merkür Yolcusu

BU MAÇTAN SONRA KESİNLİKLE TOLERANS OLMAYACAK, GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KOSKOCA REAL MADRİD ŞU GEÇ RAPORLAR YÜZÜNDEN ERİDİ YA:) (Merak etmeyin realliler bunu kenara yazdık)

İKİNCİ MAÇ GÜNÜ 12 Ekim akşamı, son rapor verme tarihi 13 Eylül akşamı, her görev eksiksiz yapılacak taviz yok!

Görevler aynıdır ,

Bugün de görevleri aksatmadan devam!! AYRICA 3 KİŞİ SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ: MARSİLYADAN SLADE ,SONRA SEVİLLADAN SON SAMURAY VE EN SON BARCELONADAN TURİNG, BİR ARKADAŞIMIZI(mrblack )BARÇAYA ALDIM, DİĞER İKİ KONTENJANA TALİP OLANLAR ÖZELDEN VEYA BURADAN YAZABİLİRLER

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
02E3E4CF-294D-488D-9F8D-158CE4D748EE.jpeg

Haftanın Maçı: Manchester City vs Napoli (2-2)

A grubundaki zorlu mücadele öncesi Etihad Stadyumu tam doluydu. Napolili taraftarlar İtalya şampiyonu gururuyla kafeleri tıklım tıklım etmişti bile

Maç hızlı başladı , ev sahibi ekip favori olduğu maçı kazanmalıydı . Dakikalar çift haneyi görmeden deplasman ekibi Re’lar Kvothe ‘nin ani uzaktan şutuyla öne geçince iş ciddiye bindi. Karşılık çok gecikmeden Ali ve Adaşı Maraz Ali’den geldi. İki forvetin uyumu ilk göze çarpanlar arasındaydı.

Fakat Napoli bastırıyordu ve gol kokusu çoktan gelmişti. Iron Knight’ın kafa golüyle durum dengelendi. Maç sonucu belli oldu (Kaynak: NofapSports.co)

Ali15210028

Venüs Yolcusu
Challenge karışık diye şikayet edenler olursa
Ben bir challengi bu kadar keyifli yöneten bir yönetici görmedim değerini bilelim 😄 bu arada Manchester City takımımdaki üçüncü arkadaş hiç rapor ses seda vermedi. Bu turda da rapor vermezse Maraz Ali kardeşim de onaylarsa yeni birini transfer edelim

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Forum Yöneticisi
Arkadaslar görüyorum ki karışıklık olmuş. Arkadaşımız tam netlik sağlayamamıs olabilir ancak çaba sarfettiğini görüyoruz.
Meydan okumayı modlar olarak biz sahiplenmedik. Sizden ricam bu hevesli arkadasımızı üzmeyin. Uyum sağlayın.

Raporlarınızı düzgün veriyorsanız verin. Konsepte uygun yazarsanız emin olun daha keyif alacaksınız. İsteyen rapor günü isteyen her aksam yazsın.

Relapse olanlar sadece rapor günü yazabilir.
Yazarak takım arkadaşlarınızın moralini bozmayın.

Tüm takım oyuncularına başarılar dilerim!

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Challenge karışık diye şikayet edenler olursa
Ben bir challengi bu kadar keyifli yöneten bir yönetici görmedim değerini bilelim 😄 bu arada Manchester City takımımdaki üçüncü arkadaş hiç rapor ses seda vermedi. Bu turda da rapor vermezse Maraz Ali kardeşim de onaylarsa yeni birini transfer edelim
Arkadaslar görüyorum ki karışıklık olmuş. Arkadaşımız tam netlik sağlayamamıs olabilir ancak çaba sarfettiğini görüyoruz.
Meydan okumayı modlar olarak biz sahiplenmedik. Sizden ricam bu hevesli arkadasımızı üzmeyin. Uyum sağlayın.

Raporlarınızı düzgün veriyorsanız verin. Konsepte uygun yazarsanız emin olun daha keyif alacaksınız. İsteyen rapor günü isteyen her aksam yazsın.

Relapse olanlar sadece rapor günü yazabilir.
Yazarak takım arkadaşlarınızın moralini bozmayın.

Tüm takım oyuncularına başarılar dilerim!
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızı motive ediyorsam ne mutlu bana. Hatam varsa affola, umarım bu fikri daha uygun bir zamanımda tekrar ettirebilirim veya birileri benim mirasımı yaşatabilir:)
Yarın fikstürü veriyorum ilk maçta birlikte oynamayanlar oynayacak, siz zaten görevlere devam ediyorsunuz arkadaşlar. Daha bir sürü sürprizim de var olayı daha fazla hikayeleştirebilirim. Gönül isterdi ki ödül olarak böyle oyun kodu falan dağıtalım ama işte imkanlar el vermiyor maalesef.

AslaPesEtmeZ

Ay Yolcusu
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızı motive ediyorsam ne mutlu bana. Hatam varsa affola, umarım bu fikri daha uygun bir zamanımda tekrar ettirebilirim veya birileri benim mirasımı yaşatabilir:)
Yarın fikstürü veriyorum ilk maçta birlikte oynamayanlar oynayacak, siz zaten görevlere devam ediyorsunuz arkadaşlar. Daha bir sürü sürprizim de var olayı daha fazla hikayeleştirebilirim. Gönül isterdi ki ödül olarak böyle oyun kodu falan dağıtalım ama işte imkanlar el vermiyor maalesef.
Düşünmen yeter gerçekten güzel bir konsept olmuş eline sağlık

Iron Knight

(👍 ͡❛ ͜ʖ ͡❛)👍
12 Ekim perşembe
20 sf kitap okundu
3 saate yakın çalışınıldı (1 saat daha çalışacağım)
pmo diyeti devam
uyku 23.30 06.00 (6.30 saat)

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
12 ekim
Spor yapıldı
Kitap okundu(10 syf)
Sürece devam
Uyku 23.30-7.00

AslaPesEtmeZ

Ay Yolcusu
10 ekim
Süreç devam
15 sayfa kitap okundu
Dualingo alıştırma yapıldı
00:00/07:00
11 Ekim
Süreç devam
15 sayfa kitap okundu
Dalingo alıştırma çözdüm
22:40/8:30
12 Ekim
Maalesef relapse oldum
10 sayfa kitap okundu
Dualingo yapıldı
Uyku 00:30/10:00

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6