Maç günü de dahil eksiksiz rapor vermeme rağmen bugün,
Takımımdaki arkadaşın çekilmesinin üzüntüsü ve benim aşırı ağır krizim sonucu 48. günde ben de relapse oldum,
Hayatımın en uzun süreciydi (en fazla 9 gün yapabilmiştim), günlerin ilerlemesiyle beraber geometrik artan krizler ve cinsel hayatın da bir süredir olmaması ve olamayacak olması (evet ayrıldım hatundan) sayesinde anksiyetem, utangaçlığım, cinsel istek yüzünden karşı cinsle konuşurken gereksiz heyecanlar vb. iyice arttı ve hayat kalitem nofap ile biyolojik olarak artsa da
başka yerlerden düştü maalesef.
Yüksek cinsel istek varken tanıştığınız kadınlarla sohbet ederken aklınız hep cinsellik beklentisinde olduğu için aşırı kastırıyorsunuz ve muhtaç gözüküyorsunuz, ben bunu gördüm bu sürecin son günlerinde.
Bu relapse ile (bugün) kadınların yanında yeniden daha rahat halime döndüm, anksiyetemi ve gereksiz heyecanlarımı yatıştırdım, yeniden kendim gibi oldum.
Tabii eski hayatıma dönersem (bol bol fap) bu sefer de eskisi gibi yıkık olacağım.
O halde
şimdi chasera direnip bi 50 gün daha götürmeye çalışacağım. Başarılar bana...
Nofap benim gibi sigara, alkol, video oyunu, uyuşturucudan uzak duran, iyi beslenen ve gece uykusu alan, aktif spor yapan insanlar için 3 kat zor, zaten şu şekil 1 hafta nofap yapınca 30 gün etkisi görüyosunuz.
Artık biyolojime aykırı bir hale geldi durum. Kendimi de kısırlaştırmayacağıma göre..
Ama vazgeçmiyorum bi 48+ gün daha yapmaya çalışacağım, umarım hak ettiğim kadını bu sefer bulup aktif bir cinsel yaşam sahibi olurum, böylece gerekirse 6000 gün bile gider. Benim ağır fantezilerim, evliyken PMO bağımlıları gibi ek bir p*rno bağımlılığım yok, gayet düz cinsel isteklerim var. Yani cinsel hayat beni yeterince kesecektir.
Sağlıklı erkek vücudu bu kadarına izin veriyor..
Sevgiler