FearlessRanger
Yeni Üye
Merhabalar. Bugün bu konuyu hem kısaca size kendi öykümden bahsetmek hemde benim durumumda olan arkadaşlardan tavsiyeler almak için açtım.
Şu an 17 yaşımdayım, ergenliğe ilk girdiğim zamanlar bunun zararlarını bilmeden başladım ve son 2 yıldır NoFap deniyorum.
Süreçlerim kimi zaman 1 bazen 2 haftayı buluyordu. Nadiren 30+ günleri gördüm.
Aynı gün içinde bir seferden fazla hiç yapmadım. Ancak maalesef şu günlerde chaser etkisinden ve o ilk 14 günün zorluğundan bir türlü kurtulamıyorum.
Youtune da izlemediğim çok az video kalmıştır, not tutmayı denedim, kişisel günlüğümde bu sürece yer verdim, oruç tuttum, şekeri azalttım...
Bunların bir çoğu beni normalden bir iki gün ileriye götürdü.
Son denediğimde bir topluluğa katılmak oldu.
Krizler elbet olacak ama onca şey denedim ve yeni katıldığım bu topluluğunda işe yaramaması beni çok korkutuyor.
Umarım yalnız değilimdir
Şu an 17 yaşımdayım, ergenliğe ilk girdiğim zamanlar bunun zararlarını bilmeden başladım ve son 2 yıldır NoFap deniyorum.
Süreçlerim kimi zaman 1 bazen 2 haftayı buluyordu. Nadiren 30+ günleri gördüm.
Aynı gün içinde bir seferden fazla hiç yapmadım. Ancak maalesef şu günlerde chaser etkisinden ve o ilk 14 günün zorluğundan bir türlü kurtulamıyorum.
Youtune da izlemediğim çok az video kalmıştır, not tutmayı denedim, kişisel günlüğümde bu sürece yer verdim, oruç tuttum, şekeri azalttım...
Bunların bir çoğu beni normalden bir iki gün ileriye götürdü.
Son denediğimde bir topluluğa katılmak oldu.
Krizler elbet olacak ama onca şey denedim ve yeni katıldığım bu topluluğunda işe yaramaması beni çok korkutuyor.
Umarım yalnız değilimdir