Eveet söylediğim özellikler geldi. Hem de konu up olsun diye yazıyorum.
1- Gece modu geldi. Dilediğiniz gibi gündüz/gece moduna geçebiliyorsunuz
- Son 1 ayda sadece 1 kere yapmışım, bu erkeklerin %95'inden ve eski halimden %100 daha önde olduğumu gösterir.
1. bakış açısından vazgeçip 2. bakış açısını sahiplendirmek adına "geçmişim" sekmesine takvim koyup, büyük resmi görme olanağı tanıyoruz.
Renkler:
Yeşil -- o gün yapmazsanız yeşil yanar
(Yani ertesi güne geçtiğinizde, dün yapmadığınız için dün yeşile döner.)
Mavi -- o günü temsil eder (relapse olmadıysanız ve o gün sürecinize devam ediyorsanız)
Kırmızı -- o gün relapse olduysanız kırmızı olur.
Gri -- o güne ait bir veri yok (ilk üyeliğinizi ayın 15'inde yaptığınızı var sayalım. İlk 14 gün gri olacak mecburen.)
21 günlük görev - Her gün yenisi gelen görevler yapacağız. Kolaydan zora gidecek olan bu görevlerle, nofap sürecinizle beraber sizi spora, aktivitelere, sosyalliğe, kişisel bakıma yönlendirecek görevler vereceğim. Böylece sadece gün saymayacak, aynı zamanda NF nin verdiği enerjiyi kullanmaya başlayacağız.
iPhone Versiyonu - MacBooku aldım arkadaşlar. Şimdi sırada App Store'a da bu uygulamayı vermek var. Zamanla update etmeye devam edeceğim
__________________________________________________________________________________
Tavsiyeleriniz veya eleştirileriniz varsa yazabilirsiniz
İyi hafta sonları!!