Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Odaklanamıyorum

mawsqss

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar hemen hemen 32. günümdeyim, psikiyatrik ilaç kullanıyorum (1mg rixper 20 mg zedprex flukosetin) fakat son 1 haftadır ciddi bir anlamama ve odaklanmama sorunum var yani afedersiniz ama bir şeyler izleyip öğrenmem gerek ama ekrana mal gibi bakıyorum ve hiç bir şey düşünemüyorum. Bu flatline'ın bir etkisi midir? Sosyal medya kullanmıyorum şeker tüketimim minimal düzeyde sigara tüketimim minimal haftada 1 kere belki puro ürünü tüketiyorum o da dışarı çıktığımda v.s.

mustafa78

Merkür Yolcusu
Arkadaşlar hemen hemen 32. günümdeyim, psikiyatrik ilaç kullanıyorum (1mg rixper 20 mg zedprex flukosetin) fakat son 1 haftadır ciddi bir anlamama ve odaklanmama sorunum var yani afedersiniz ama bir şeyler izleyip öğrenmem gerek ama ekrana mal gibi bakıyorum ve hiç bir şey düşünemüyorum. Bu flatline'ın bir etkisi midir? Sosyal medya kullanmıyorum şeker tüketimim minimal düzeyde sigara tüketimim minimal haftada 1 kere belki puro ürünü tüketiyorum o da dışarı çıktığımda v.s.
belki b12 ferritin d vitamini düşüktür bunlara baktırabilirsin

mawsqss

Yeni Fapstronot
belki b12 ferritin d vitamini düşüktür bunlara baktırabilirsin
Düzenli olarak vitamin mineral takviyesi alıyorum hocam, Omega 3 v.s buna dahil. Geçen ay vermiştim tahlil değerler normal hatta normalın bi tık üstü dedi ondan dolayı her gün yerine haftada 4 gün takviye alıyorum sadece.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6