Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Odaklanma Problemi Ve Beyin Sisi

El-Turco

Herşey özgürlük için
Merhaba yoldaşlar bugun size bi sorum olacaktı.

Yaklasık 63 gun oldu p'yi bırakalı hala ama hala beyin sisi ve odaklanma problemi yasiyorum. Bilgisayarda bi egitim videosunu 10dk izledikten sonra odaklanamiyorum dikkatim dagiliyor. Bu odaklanma problemi kacinci gunde gecer?

ThunderHero

Ay Yolcusu
Yetmişinci günde geçer dersem mantıklı olur mu? Bence olmaz. Odaklanabilme becerisi modern hayatta birçok faktöre bağlı. Sosyal medya kullanıyor musun, aşırı şeker tüketiyor musun, veya uzun süre odaklanman gereken işler yapmayı deniyor musun? Bunlar önemli. Odaklanabilmek daha çok bir şey yapmayarak değil bir şey yaparak olur. Uzun süre başından kalkmayacağın kesintisiz işlerle uğraş. Kitap okumak, film izlemek gibi. Ayrıca bunları düzenli bir şekilde yapmalısın. Odağını kaybetmek kolaydır, kazanmak süreç gerektirir.

El-Turco

Herşey özgürlük için
Yetmişinci günde geçer dersem mantıklı olur mu? Bence olmaz. Odaklanabilme becerisi modern hayatta birçok faktöre bağlı. Sosyal medya kullanıyor musun, aşırı şeker tüketiyor musun, veya uzun süre odaklanman gereken işler yapmayı deniyor musun? Bunlar önemli. Odaklanabilmek daha çok bir şey yapmayarak değil bir şey yaparak olur. Uzun süre başından kalkmayacağın kesintisiz işlerle uğraş. Kitap okumak, film izlemek gibi. Ayrıca bunları düzenli bir şekilde yapmalısın. Odağını kaybetmek kolaydır, kazanmak süreç gerektirir.
sosyal medya yok, şekerde yok, uzun süre bilgisayar başında yeni girişimcilik iş modelleri deniyorum kitap okumaya ara vermiştim kitap okumaya devam ediyim

quartz

Yeni Üye
Merhaba yoldaşlar bugun size bi sorum olacaktı.

Yaklasık 63 gun oldu p'yi bırakalı hala ama hala beyin sisi ve odaklanma problemi yasiyorum. Bilgisayarda bi egitim videosunu 10dk izledikten sonra odaklanamiyorum dikkatim dagiliyor. Bu odaklanma problemi kacinci gunde gecer?
mindfulness meditasyonu önerebilirim. youtube'da mindful academy'e göz atabilirsin dostum. kolaylıklar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6