Süper Mario
Yeni Fapstronot
Okul açıkken rüyalanma olursa duşa nasıl geçeceğiz? Yani ebeveynlere durumu nasıl açıklayabiliriz? Ya da açıklamadan nasıl bir bahane üretebiliriz
Hocam ben soruyu bir kaç defa okudum ama inanın tam anlayamadım sormak istediğiniz mevzuyu. Yani okul açıkken okulun pansiyonunda mı rüyalanıyorsunuz? Sonrasında eve dönünce mi nasıl gusül alacağınızı soruyorsunuz? Biraz bunları yeşillendirirseniz iyi olur...Okul açıkken rüyalanma olursa duşa nasıl geçeceğiz?
+Hocam ben soruyu bir kaç defa okudum ama inanın tam anlayamadım sormak istediğiniz mevzuyu. Yani okul açıkken okulun ansiyonunda mı rüyalanıyorsunuz? Sonrasında eve dönünce mi nasıl gusül alacağınızı soruyorsunuz? Biraz bunları yeşillendirirseniz iyi olur...
Aynen öyle+
yoksa direkt sabah mı ?
Ben ne zaman duş alacağımı vesaire anneme ya da babama söylemiyorum. Kimse bunu özellikle belirtmek zorunda da değil. Aynı zamanda eğer annen ve baban senin sabah gusül aldığını farkederlerse mast. şüphesi oluşmaz. Rüyalanma olduğunu belki anlar ve ötesini sorgulamazlar bile.Pardon arkadaşlar soru çok açık olmamış. Okula gideceğim günlerde, gitmeden önce rüyalanmış şekilde uyanırsak ebeveynlere nasıl açıklayacağız? Mesela önceki gün duş almış olabiliriz. Sabah bi daha duş almamız gerektiğini nasıl söyleriz ebeveynlerimize? Yaşım 16 yani haliyle ailemle böyle şeyler konuşmuyorum.
Rüyalanma elimizde olmayan vücudun doğal bir hareketidir. Sürecini etkilememeli ve kafaya takmamalısın. Sen her gece uyumadan önce "ya yarın rüyalanırsam, şimdi kim uğraşacak" diye düşünürsen ister istemez etkileniyorsun. Elimizde olan bir durum değil. Ancak hormonlarının müsaade ettiği kadar azaltabilirsin. Yüzüstü uyuma, tetikleyicilere fazla maruz kalma, aşırı şeker tüketme. Bazı kişilerde uyumadan önce çok su içmek de rüyalanmaya sebep olabiliyor.
Bence gerek yok yalana girmesin direkt söylesinDirek gir banyoya. Niye soruyorsun ki?
"Evladım saçın dökülecek hem daha dün yaptın banyonu."
"Oğlum hasta olacaksın rüzgar var zaten?"
Neyse ki ben harika bir cevap buldum. Bahane şu:
Ya koltukaltım falan hep terlemiş ter kokuyorum. Hemen çıkarım yıkanıp.
Ailedeki dişiler anlayışla karşılamayabilir. Kadınlara göre bu biraz sapıklık. Normal bir şey biliyorum ama belki baskı hissediyordur bu konuda ondan dolayı dedim. Hani söylemek istemeyebilir erkek olmayan birine.Bence gerek yok yalana girmesin direkt söylesin