Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Oldschool Spartacus Günlüğü

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Herkese selamlar dostlar oldukça uzun zaman oldu, hayat akmaya devam ediyor ama. Artık flatline ı da geçtiğimi düşünüyorum stresle baş edebilmek için farklı noktaları geliştirmeye çalışıyorum çünkü biliyorum bilinmezlik, belirsizlik ve stres beni çıkmaza sürükleyebiir. Stresi yönetebilme becerimi geliştirmeye çalışıyorum. Herkese sürecinde başarılar. Soruları olan arkadaşlar varsa sorabilirler.

162. Gün ✅

Ant900

Ay Yolcusu
Herkese selamlar dostlar oldukça uzun zaman oldu, hayat akmaya devam ediyor ama. Artık flatline ı da geçtiğimi düşünüyorum stresle baş edebilmek için farklı noktaları geliştirmeye çalışıyorum çünkü biliyorum bilinmezlik, belirsizlik ve stres beni çıkmaza sürükleyebiir. Stresi yönetebilme becerimi geliştirmeye çalışıyorum. Herkese sürecinde başarılar. Soruları olan arkadaşlar varsa sorabilirler.

162. Gün ✅
Hocam penisinizde fiziksel bir değişim oldu mu

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Bizimki umut mishali eyvallah cevap için:)
Şöyle düşün sen bir kadını beğeneceğin zaman sadece göğüsleri veya kalçası ile mi değerlendiriyorsun? Maalesef popüler kültür bunu aşılıyor farkındayım ama sahada işler böyle olmuyor.

Mesela sürekli kadınlar konusunda rahat olan erkeklere yani tecrübeli erkeklere sorarsanız anlayacaksınız ki nasıl ki kadını yanında tutabilmen veya onunla güzel vakit geçirebilmen sadece fiziksel özelliklerine bağlı değil, aynı şekilde kadınlar da erkekler için 'sadece fiziksel' özelliklerini göz önünde bulundurmuyor.

Ancak kartlar dağıtıldı ve sana 1 kart çok mu kötü geldi, o zaman diğer kartları daha akıllı oyna. Yani eksik olduğunu düşündüğün bölgene değil, geliştirebilecegin diğer şeylere odaklan.

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Herkese selamlar 180 gün, fapsız 6 ay geride kaldı. Umarım herkes bu noktaya gelebilir. Hepiniz bu alanda şahit oldunuz yaşadıklarıma. Umarım daha guzel günler göreceğiz.

180✅

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Herkese selamlar, bugün testosteron değerlerime baktırdım üst sınıra yakın çıktı, doğru yoldayız.

karakartal0034

Venüs Yolcusu
Dostum bu devam eden sürecinde sertleşme konusunda nofabın ne gibi faydaları dokundu sana birde geç boşalma konusunda bir faydasını gördün mü

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Burada konuyu hortlatmış olacağım ancak yazmakta fayda var diye düşünüyorum.
Dostum bu devam eden sürecinde sertleşme konusunda nofabın ne gibi faydaları dokundu sana birde geç boşalma konusunda bir faydasını gördün mü

Ben kesinlikle sertleşme sorunun çözüldüğünü düşünüyorum, ayrıca ben zaten geç boşalan bir insandım o konuda çok farklı olmadı.

reis evlisin sanırım, eşin cinsel ilişkiye girmek istemiyor mu?
Burada nasıl bir bağlantı kurarak bu soruyu sordun bilmiyorum ama eşimle cinsel birliktelik yaşıyorum zaten. Gerek pmo süresince gerek normalde onun fark edebileceği seviyede bir problem yaşamadım. Bu problemler kişiden kişiye değişebilecek şeylerdir.

Ayrıca bu başlattığım sürecim yaklaşık 500 küsür gün sürdü.

Ne oldu da süreç sekteye uğradı diye sorabilirsiniz, hemen cevaplamak isterim.

Ben bu 500 küsürüncü günlerde dışarıdan hormon takviyesi almaya başladım, ve vücudumdaki bu değişimlere ayak uydurmak duygu durumumu kontrol etmek ve stres seviyemi kontrol etmek ile ilgili biraz rehavete kapıldım. Sonuç olarak süreç bozuldu ama burada gelip kendimi suçlamak yerine süreci kontrol altında tutumaya çalıştım 1-ay bazen 2 ay denemelerim oldu tekrar bozuldu vesaire derken şu an yeni bir süreç başşattık ve güzelce ilerliyoruz.

Burada unutmamak gereken bir şey var, sakın ha sakın kendinizi kurtuluşu olmayan bir yoldaymış gibi hissetmeyin. Bu çok büyük bir tuzak. Çünkü bu düşünce daima şuraya itiyor 'madem kurtulamaycağız o zaman devam' hayır, bu bir tuzak düşünce.

Ben kafamda onun yerine şöyle düşündüm 'evet böyle durumlarda kontrol kaybedilmiş olabilir, ama hala şoför koltuğundayım. Gidip bir ağaca bile vurmuş olsan, geri vitese takıp arabayı geri geri alıp, terkar yola sokup devam etmek senin elinde.' Bugün olmazsa yarın, ama mutlaka denemeye devam.

Şu an bu durum yaşandı, bu bir tecrübe, bu sefer farklı bir durum ile nasıl baş edeceğimi öğrenmiş oldum.

Kendinize yapacağınız en kötü şey sürekli suçlamaktır unutmayın. Sizin en büyük destekçiniz kendinizsiniz. Dünyanın en kötü insanı siz değilsiniz. Siz bir şeylerin farkında olan ve bu farkındalıkla bir şeyler yapmaya çalışan bir insansınız. Siz kendiniz olarak değerlisiniz bunu unutmayın dostlar. süreciniz daim olsun. Burayı ara ara güncellerim.

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
Burada konuyu hortlatmış olacağım ancak yazmakta fayda var diye düşünüyorum.

Ben kesinlikle sertleşme sorunun çözüldüğünü düşünüyorum, ayrıca ben zaten geç boşalan bir insandım o konuda çok farklı olmadı.

Burada nasıl bir bağlantı kurarak bu soruyu sordun bilmiyorum ama eşimle cinsel birliktelik yaşıyorum zaten. Gerek pmo süresince gerek normalde onun fark edebileceği seviyede bir problem yaşamadım. Bu problemler kişiden kişiye değişebilecek şeylerdir.

Ayrıca bu başlattığım sürecim yaklaşık 500 küsür gün sürdü.

Ne oldu da süreç sekteye uğradı diye sorabilirsiniz, hemen cevaplamak isterim.

Ben bu 500 küsürüncü günlerde dışarıdan hormon takviyesi almaya başladım, ve vücudumdaki bu değişimlere ayak uydurmak duygu durumumu kontrol etmek ve stres seviyemi kontrol etmek ile ilgili biraz rehavete kapıldım. Sonuç olarak süreç bozuldu ama burada gelip kendimi suçlamak yerine süreci kontrol altında tutumaya çalıştım 1-ay bazen 2 ay denemelerim oldu tekrar bozuldu vesaire derken şu an yeni bir süreç başşattık ve güzelce ilerliyoruz.

Burada unutmamak gereken bir şey var, sakın ha sakın kendinizi kurtuluşu olmayan bir yoldaymış gibi hissetmeyin. Bu çok büyük bir tuzak. Çünkü bu düşünce daima şuraya itiyor 'madem kurtulamaycağız o zaman devam' hayır, bu bir tuzak düşünce.

Ben kafamda onun yerine şöyle düşündüm 'evet böyle durumlarda kontrol kaybedilmiş olabilir, ama hala şoför koltuğundayım. Gidip bir ağaca bile vurmuş olsan, geri vitese takıp arabayı geri geri alıp, terkar yola sokup devam etmek senin elinde.' Bugün olmazsa yarın, ama mutlaka denemeye devam.

Şu an bu durum yaşandı, bu bir tecrübe, bu sefer farklı bir durum ile nasıl baş edeceğimi öğrenmiş oldum.

Kendinize yapacağınız en kötü şey sürekli suçlamaktır unutmayın. Sizin en büyük destekçiniz kendinizsiniz. Dünyanın en kötü insanı siz değilsiniz. Siz bir şeylerin farkında olan ve bu farkındalıkla bir şeyler yapmaya çalışan bir insansınız. Siz kendiniz olarak değerlisiniz bunu unutmayın dostlar. süreciniz daim olsun. Burayı ara ara güncellerim.
Şimdi süreç ne durumda

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Şimdi süreç ne durumda
Onu da şuradan takip edebilirsin. 90 günü burada tamamladıktan sonra tekrar buranın altında yazmaya başlarım.

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
Onu da şuradan takip edebilirsin. 90 günü burada tamamladıktan sonra tekrar buranın altında yazmaya başlarım.

Tamamdır

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
14.03.2025 Ey gidi günlük ve bu günlüğü okuyan dostlar, gelin bakem anlatacaklarım var iyi dinleyin ama he.

Şöyle bir şey okumuştum bunun üzerine biraz konuşmak isterim;

"Yukarıda bahsedilen başarısızlıkların birçoğu aslına bakılırsa ileri doğru atılan adım sırasında yere yıkılmaktan başka bir şey değildir. Ama sonuçta birey bir bakıma ilerlemiştir. Bu bağlamda, bu uygulamalar uygulayanların faydasınadır demek çok da yanlış olmaz.
Ama yine de sarfettikleri çabalar nafile değildir. Çünkü ne kadar devriliyor olsalar da bırakmaya çalışan insanlar geriye değil ileri doğru devrilirler diyebilirim, ki bu da bir ilerlemedir."

Bu son cümle çok vurucu, yaklaşık 8 yıl önce bu bağımlılıkla savaşım başladı ancak her uzun süreç sonrasında süreç bozulsa da bunun bir ilerleme olduğunun farkındayım. Her seferinde geri dönüşüm çok daha çabuk oluyor, o kazandığınız yetenekler öyle bir anda yok olmuyor. Çünkü hepsi ilmek ilmek işlenmiş, kendinize yatırım yapılmış. Benim yenildiğim noktaların çoğunda fark ettiğim bir durum var "yeni bir durum" bu durum ile nasıl başa çıkacağımı bilmediğimde ve öğrenmek için geçen süreç acı verici olduğunda beyin hemen diyor ki 'olum lan biz hani tee bi zamanlar şöyle şöyle yapıyorduk, onu kaldırdığımız depodan bir çıkaralım belki tekrar çalışır'. İşte burada şunu dicem, ilk raftan direk çıkartmıyor tabi seni çok sinsi olduğu için beyin alıştıra alıştıra bunu yapıyor. Önce seni dış kapıya çıkmaya zorluyor, sen dış kapıya gelince seni merdivenlerden aşağı indiriyor, sonra merdivenden aşağıda deponun kapısının önünde bekliyor, tam zayıf olduğun bir anda depodan içeri sokuyor, sonra o tozlu sandığı buluyor, vs.vs yani bu süreç bozulma işleri aylar sürüyor dostlar. Bu uzun süremdi de bir noktada "yoo bak kaç ay önce bu fikir geldi ama süreç gayet iyi gidiyor ben iyi gidiyorum bir problem yok" gibi bir algıya sürüklüyor.

Benim sürecin bozulması 3-4 ay sürdü, bozuldu chaser mi oldumm? Hayır dostlar chaser olmadım. Chaser olmam da en az bi 3-4 ay sonra oldu. Yani ben chaser e süreç tehlikeye girdikten 6-7 ay sonra düştüm. Peki sonra hep chaserde mi kaldım hayır sonra tekrar bir süreç oldu. Mesela chasere düşmeden önce 1 ay bir sürecim oldu. Mesela ilk chaserden sonra 2 ay bir sürecim daha oldu bu döngüyü size şu şekilde anlatayım daha iyi olacak.

1.ay (sürecin tehlikeye girdiği ay)
2.ay (süreç hala tehlikede ama güvendeyiz)
3.ay (süreç tehlike sinyalleri çalıyor bozuluyor ama chaser yok)
4.ay (her şey kontrol altında sahte algısı ile 30 gün süreç yapılıyor)
5.ay (madem kotrol altında o zaman devam)
6.ay (abi bak gayet iyisin güvenli açıda takıl bence)
7.ay (chasere girdik eyvah)
8.ay (hemen önlem alcaz süreç devam etmeli)
9.ay süreçte 30 gün
10.ay süreçte 60.gün
11.ay (her şey yolunda ya baksanda, derken chaser yedik)
12.ay tekrar süreç başlar.

Evet işte böyle dostlar, ben herkese birer örnek olsun diye bu kadar net ve ayrıntılı anlatmak istedim.

Şu bir gerçek ki, kalenin içini boş bırakmaya gelmiyor ve unutmayın, bir kez bağımlı olduysanız daima bağımlı olma ihtimaliniz vardır. Bunu şunun gibi düşünün kilo problemi yaşayan insanlar kilo veriyorlar ama düzensiz beslenip spor yapmazlar ise tekrar kilo alıyorlar. Aynı bu şekilde kendimizi aktif tutmalı kaslarımızı güçlendirmeliyiz ve doğu içeriklerle kendimizi beslemeliyiz. Durmak, geri gitmenin en kolay yoludur.

Süreciniz daim olsun.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6