Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Omuz antrenmanı hakkında

The King

Deneyimli Üye
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
296
Tepki puanı
759
Puanları
160
2018-2020 arasında toplam 10 ay kadar fitness geçmişim olmuştu. O zamanlarda da böyleydim genel olarak. Şimdilerde 1-1.5 aydır yeniden devam ediyorum.
Omuz günlerinde, yana açışlar beni çok zorluyor. Ağırlık arttırmak şöyle dursun, bir yerden sonra bıkıyorum salondan. Bunu sadece omuz günlerinde yaşıyorum. 3 ya da 4.egzersize doğru artık bunalmışlık geliyor. Omuz çalışmak neden bu kadar zor? Bacak bile bu kadar yıpratmıyor.
 

qaws

Yeni Üye
Katılım
18 Kas 2020
Mesajlar
14
Tepki puanı
12
Puanları
3
Öncelikle her şey kafada bitiyor. Sen inanırsan başarabilirsin ama çok fazla ağrıyorsa Antrenmana başlamadan önce yeterli ısınmıyor olabilirsin veya omzunda bulunan manşet kasları zayıf kalmış olabilir. İnternetten bakarak orayı geliştirecek egzersizler bulursan daha iyi ağırlıklar kaldırabilirsin diye düşünüyorum.
 

jacksparrow

Venüs Yolcusu
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
67
Tepki puanı
86
Puanları
24
Yaş
19
2 tane egzersiz yap o kadar fazla yapmana gerek yok shoulder press ve front raise yapıyorum ben
 

SessizAdam

Jüpiter Yolcusu
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
116
Tepki puanı
274
Puanları
84
Hareket değiştirmeyi dene. Salondayken dediğin gibi dumbbell yana açmayı hiç sevmeden yapıyordum ama yukarı itişli bir omuz makinesi vardı , onda ise bayağı zevkli geliyordu. Veya z barı ortadan tutup çene altına çekmeli bir hareker vardı youtubedan araştır bir , onu yıllar önce yapardım ama çok iyiydi o da.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst