Gün-11:
Kalkış:4.37
Yatış:23.00
Tavana bakmak ise yarıyor mu ne !
...
Kalkış:4.37
Yatış:23.00
Tavana bakmak ise yarıyor mu ne !
...
Aslında aynı saatte yatmıyorum 22.00 ila 23.00 arası yatmaya çalışıyorum . Şu ana kadar hiç 24'e kadar uyanık kalmadım. Akşam rutinin olması bu bakımdan çok güzel. Akşam telefonla irtibatı kesiyorsun, banyoya gidip dişlerini fırçalıyor ve kitabını okuyorsun. Vücudun artık uyumaya hazır oluyor. İlk başlarda aile, arkadaş, çevre, uyku gelmemesi gibi problemler oluyor ama zamanla alışılır diye düşünüyorum. Yatış ve kalkış saatinin aynı şekilde devam etmesi rutinin tamamlanması için çok önemli.Dosrut her gün aynı saatte yatmayı nasıl başardın
Kardeşim , engel olamıyorum akşam telefon ile yatıyorumAslında aynı saatte yatmıyorum 22.00 ila 23.00 arası yatmaya çalışıyorum . Şu ana kadar hiç 24'e kadar uyanık kalmadım. Akşam rutinin olması bu bakımdan çok güzel. Akşam telefonla irtibatı kesiyorsun, banyoya gidip dişlerini fırçalıyor ve kitabını okuyorsun. Vücudun artık uyumaya hazır oluyor. İlk başlarda aile, arkadaş, çevre, uyku gelmemesi gibi problemler oluyor ama zamanla alışılır diye düşünüyorum. Yatış ve kalkış saatinin aynı şekilde devam etmesi rutinin tamamlanması için çok önemli.