Yeniden_yarandim
Yeni Üye
Katılıyorum hedefim dahada üstün zekaya sahib olmak için süecimi dahada zorlaşdırmak insan zoru severse ruhu bile denizlere yelken açan.!
Katılıyorum hedefim 6 ay boyunca yapmamakÖZGÜRLÜK YOLCULUĞU
Ekli dosyayı görüntüle 77
Selam olsun anonim özgürlük savaşçılarına.2016 yılından beri Neverfap Türkiye ailesi olarak meydan okumalar düzenledik ve yeni forumda da düzenlemeye devam edeceğiz.İnşallah Ocak ayı meydan okumamız bir çok dostumuzu prangalarından kurtarmakta yardımcı olacak.Hadi biraz da yolculuktan bahsedelim ;
Öncelikle özgürlük yolculuğumuz 1 OCAK-31 OCAK arasında gerçekleşecek.Meydan okumaya katılmak için konunun altına 'katılıyorum ve ocak ayı hedefim x ' yazmanız gerekiyor.Hedef yazmayanları gemiye almayacağız.Genel de meydan okumada relapse olan elenir fakat bu meydan okumada nefsinize yenik düşseniz bile özgürlükler adasına gitme şansınız var.Nasıl mı? Anlatayım hemen,sistemimiz şöyle işliyor;
2 ikmal adamız olacak.Adaya ulaşana kadar relapse olan dostlarımı kayıklarla gemiden uzaklaştıracağız.İsterlerse ikmal adalarından bizlere tekrardan katılabilirler.Adada gemidekiler raporlarını verecekler.Yolculuğun başından beri relapse olmadan gelen savaşçı bir üst sınıfa çıkacak ve ' Bahriye Neferinden Bahriye Silâhendaz Subayına terfi edecek'.Relapse olup tekrar katılanlar bahriye neferi olarak başlayacaklar.2. İkmal adamızda aynı şeyler tekrarlanacak ve hiç relapse olmayanlar 'Bahriye Silâhendaz Subayından Bahriye Subaylığına terfi edecekler.'Özgürlük adasına ulaştığımızda hiç relapse olmamış savaşçı Patrona ünvanı alacak.Birazcık karışık gelmiş olabilir.O yüzden bir sefer haritası hazırladım.
En son alım : 31 OCAK
Başlama Tarihi : 01 OCAK
1.Rapor Günü : 10 OCAK
2.Rapor Günü : 20 OCAK
3.Rapor GÜNÜ: 31 OCAK
Rapor vermeyen arkadaşlar denize atılacaktır!
Ekli dosyayı görüntüle 78
Kaptan-ı Derya
Ekli dosyayı görüntüle 79
admin
Michael Scott
JakeDunn
Patrona
Ekli dosyayı görüntüle 80
...
Bahriye Subayı
Ekli dosyayı görüntüle 81
..
Bahriye Silâhendaz Subayı
Ekli dosyayı görüntüle 82
..
Bahriye Neferi
Ekli dosyayı görüntüle 83
..
RELAPSE OLANLAR
Ekli dosyayı görüntüle 85
Bu alanda olmak istemiyor musun? Kesinlikle bu alanda yazılı olanlar olacaklar.Onlardan biri olma ve mücadeleye devam et!
...