Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum YönetimiÖZGÜRLÜĞE YELKEN AÇIN!{OCAK AYI MEYDAN OKUMASI}
Katılıyorum hedefim erdemli bir insan olmak. Bunun için PBKY'yi bir şekilde temin edip okumayı planlıyorum çünkü ne yaptıysam olmadı yıllardır artık olmalı.
katılıyorum ve hedefim antrenmanlara daha fazla şey eklemek derslerimi halletmeye başlamak boş zamanlarda sallamadan çizim yapmak
161 pardon 129. günden selamlar
Yazıyor Yazıyor..
Özgürlük adasına giden gemi 2 gün sonra kalkıyor.Geminin kaptanlarından Gandalf yaptığı açıklamada yolcuların çekinmeden seyahate katılmalarını istedi.Konuşmasının devamında ise geminin oldukça büyük ve herkese fazlasıyla yeteceğininden bahsetti.Bakalım ocak ayında kaç yolcu seyahate katılacak.Siz katılmayı düşünüyor musunuz sevgili okurlarımız? ÖZGÜRLÜK GAZETESİ
UYARI
Dostlar her yolcuya birer numara verdim.Rapor gününde numaranızı da yazarsanız bana çok yardımı dokunacaktır.Şuana kadar özgürlük gemisine 67 yolcu ismini yazdırdı.Yoksa sen hala yazdırmadın mı?
1-PMO'ya asla ilişmemek.
2-Kendime karşı dürüst olmayı öğrenmek.
3-En az iki kitap okumak.
4-Adamakıllı ders çalışmak.
5-Programıma uymak.
6-Kilo vermek.
7-Telefon kullanımını aylık ortalama 1 saatin altında tutmak
8-Kaliteli filmler izlemek.
(Bu arada,harita Güney Ege'nin ve Mora'nın ters hali gözümden kaçmadı.)