Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PAZAR
NF=20.GÜN
SPOR YAPILDI
2 SAAT YÜRÜYÜŞ
İÇERİK TÜKETİLDİ
ÇALIŞMA YOK
Bugün izinli günümdü dizi izledim yürüyüş yaptım ve spor yaptım
Bugün çok sosyal medya kullandığımdan heralde akşam tetikleyici olmadan krize girdim ve krizi farkettim biraz içerik tükettim ve MİNFUNNES egzersizi yaptım birazda spor yaptım krizi yendim
Biraz sonra yatmadan kitap okuyacağım 3 haftadır dijital detox kullanıyorum istediğim uygulamayı beyaz listeme ekliyorum play storede var sizede tavsiye ederim dostlar sürecimiz daim olsun
Bugün 3haftaya girmiş bulunmaktayım özgüvenimde ve ruh halimde iyileşmeler vardı sanırsam coşku evresindeyim bunu iyi kullanıp kendimi dahada geliştirmeliyim sürecimiz daim olsun
Az önce böyle bir içerik buldum gerçekten çok güzel yazmış tamda benim düşündüklerimi yazmış herkesin okumasını tavsiye ederim
KURTULMANIN ANAHTARI: İçerik Tüket, Uygulamaya çalış ve her gün mücadele et... Arkadaşlar PMO dan kurtulmanın bana göre kesin yolu her gün neverfap, kişisel gelişim içeriklerini aktif şekilde tüketmektir. Sen o gün istediğin kadar yorul eğer kafada bitiremediysen ve bu illetlerden hala haz...
3.haftadan sonra Yavaş yavaş kendime gelmeye başlıyorum
Tek pişmanlığım önceki sürecimde bozduğumda ne yapmam gerektiğini biliyordum ama uygulamadım ilk relapse olduktan sonra uygulasaydım daha iyi olurdu
Çıkarılan ders relapse olduktan sonra yapman gerekenleri yap birden fazla relapse olma
Yarın oruç Allah'ın izniyle ilk orucumuzu tutacağız şimdiden herkesin orucu kabul olsun
Sürecimiz daim olsun
1.Aya geldiğim için mutluyum bu sadece bir eşikti önümde nice eşikler ve nice zaferler var
1.ay etkileri zihnim birazda olsa rahatladı resöptörlerimin biraz iyileştiğini hissediyorum keyif alamadığım aktivitlerden yavaştan keyif almaya başladım fizik olarakta duruşum ve özgüvenim daha iyi oldu
Tabikide 1.ay iyileşmek için yeterli zaman değil ileriki günlerde bu iyileşmeler dahada iyi olucaktır
Neverfap akademi YouTube kanalında yeni videoda güzel bir söz buldum süreç için faydalı olacağını düşünüyorum
Kendinizi kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin
Andreaı Tarkovskı