Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Özgürlüğe Yolculuğum

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅PAZARTESİ
NF=36.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
İBADETLER YAPILDI
8SAAT ÇALIŞMAK

Aşık Veysel'in güzel bir şiirini paylaşmak istiyorum

Beni hor görme gardaşım
sen altınsın ben tunç muyum
aynı vardan var olmuşuz
sen gümüşsün ben sac mıyım?

Ne var ise sende bende
aynı varlık her bedende
yarın mezara girende
sen toksun da ben aç mıyım?

Kimi molla kimi derviş
Allah bize neler vermiş
kimi arı çiçek dermiş
sen balsın da ben çeç miyim?*
Çeç tahıl yığını

Topraktandır cümle beden
Öldür nefsini ölmeden
böyle emretmiş yaradan
sen kalemsin ben uç muyum?

Tabiata veysel aşık
topraktan olduk gardaşık
aynı yolcuyuz yoldaşık
sen yolcusun ben baç mıyım?*
Baç Osmanlı'da geçiş vergisi

Son düzenleme:

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅PERŞEMBE
NF=39
.GÜN
KİTAP OKUNDU
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

Son 2 gündür biraz yorgundum ama bugün daha iyiyim sanki coşku evresindeyim bu evrede daha çok çalışıp flantineye hazırlık yapıcam İnsan birazda olsa bu bağımlılıktan uzaklaştıkça kendini daha rahat hissediyor daha çok çalışıp daha çok gayret edeceğim okumadığım blok yazılarını okuyacağım ondan sonra pbky kitabını okuyacağım inşallah
Gassal dizisinin 1.bölümünü izledim güzeldi diğer bölümlerinide izleyeceğim
Gassalda bı sahne var diyorki ölünce beni kim yıkayacak
Aslinda öldükten sonra kimin yıkıyacağı önemli değil asıl önemli olan öldükten sonra neyapacağım nasıl hesap vereceğim ibadetlerimi yapıyor muyum iyi bir insan olmaya çalışıyor muyum benim fikirlerim böyle dostlar yarın cuma herkesin cuması mübarek olsun
Sürecimiz daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅CUMA
NF=40.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅CUMARTESİ
NF=41.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

Bugün özsaygım iyiydi başkalarının saygılarıda bana karşı daha iyiydi ve duruşumda daha iyi oldu
Bide daha rahat oldum ve daha özgür hissediyorum
Daha çok istekliyim bir işi yaparken ve hangi şart olursa olsun mutlu oluyorum stresimide daha iyi kontrol ediyorum

Gerçekten hiç gerek yokmuş zihnimizi böyle şeylerle kötü yapmak
Zihin ve beden aynıdır,zihin nekadar sakinse, bedende sakin olur
Zihin nekadar karmaşıksa,bedende yorgun halsiz ve stresli oluyor

Pmo zihnimizi ve bedenimizi çok kötü yapıyor zihnimize kötülük yapmaya hiç gerek yok biz kendi kendimize zulmediyoruz resmen

Allah kurtulmaya çalışanların yar ve yardımcısı olsun

Başta Nofap sonrada neverfapten Allah razı olsun
Neden başta Nofap çünkü ilk onunla kuruldu sonrada neverfap Türkiye versiyonu yaptı ama bence Türkiye versiyonu daha iyi çünkü sadece bağımlılıktan kurtulmuyorsunuz bununla birlikte kendinizi geliştiriyorsunuz buda hayatınıza daha pozitif katkı sağlıyor
Hepimizin süreci daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅NF=43.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

Daha düzgün düşünmeye başladım
Hayatım hakkında ne yapmam gerektiğini ne yapmamam gerektiğini daha iyi anlıyorum
Beynim ve bedenim daha sakin daha çok çalışma istediği geliyor bugün mesaiye kalmak istiyordum ama eleman eksik değildi kalamadım
Daha çok işyerindeki insanlarla muhabbet ediyorum şaka seviyem daha iyi oldu insanların hallerini anlamak daha kolay oldu ve saygıda daha iyi oldu
Bİde Prefrontal korteksimin daha iyi olduğunu anladım ve yapmadıkça dahada inşallah gelişecek

acikbeyin-c499f5b20a29b4e4c902e00309fcec4a-1130x580.jpg

Prefrontal korteks veya daha genel olarak “ön beyin”, insanı diğer canlılardan ayıran işlevlerin kontrol edildiği en önemli beyin alanıdır.
Bu beyin bölgesi kişiliğinizi ve toplum içinde nasıl davranacağınızı kontrol eden sinir devrelerini içerir. Bu bölge, gelecekteki hedeflerinize yönelik olarak düşünce ve hareketlerinizi organize ettiğinden, mesela, daha eğlenceli bir çok seçeneğiniz olmasına rağmen güzel bir tatil gününde saatlerce çalışabildiğiniz takdirde, beyninizin bu bölümünü tebrik edebilirsiniz

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅ ÇARŞAMBA
NF=45.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
DÜN16SAAT BUGÜN 8SAAT CALİSMAK
İBADETLER YAPILDI

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅46.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
8 SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅CUMA
NF=47.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
İBADETLER YAPILDI
8SAAT ÇALIŞMAK

Dün yazmadım ama yolda yürürken bile istemsizce mutluluk halı geliyor gülesim geliyor 3 haftalarda başladı aslında bu durum ilk başlarda kontrol edemiyordum ama bu günlerde mutluluğu hissediyorum gülmeyide kontrol ediyorum

İrademin daha iyi olduğunun farkında oldum kendimi daha iyi savunabiliyorum insanlarında saygıları daha iyi oldu ve insanlarla samimiyetim iyi gelişti
Nedeni olan, nasıla katlanır

Umarım hepiniz mastürbasyon yapmakta pozitif hiçbir şeyin olmadığını anlarsınız. Onu tamamen ortadan kaldırın, bunun vücuda ve zihne zarar verdiğine dair birçok kanıt var, bu baştan çıkarıcı şeye teslim olmayın! O baştan çıkarıcı şeyin her üstesinden geldiğinizde, fiziksel ve zihinsel olarak daha da güçleniyorsunuz

Blog yazısında okuduğum bir yazı
Sürecimiz daim olsun

Son düzenleme:

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
CUMARTESİ
✅NF=48.GÜN
İÇERİK TÜKETİLDİ
KİTAP OKUNDU
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

Dün kitap okudum yazmıştım ama okuyamadım onun yerine spor yaptım oda iyidir
Siz siz olun okuyun iyi bir meslek edinin ben fabrikada çalışıyorum çok şükür yetiyor ama daha iyi bir iş olabilirdi

Şu aralar iş yok ama iş imkanı bulduğum anda gideceğim şuanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Yarın İZİNLİYİM planımı yapıp dolu dolu geçirmek istiyorum
Bide bu aralar sanki çok fazla zamanım varmış gibi hissediyorum neverfap etkilerinden bitanede buydu hiçbir zaman işin bitmeyecek fazladan zamanın olacak ben bunu beynimiz iyileştikçe hayatımızda dahada berektleniyor sürecinize sadık kalın hiç anlaşamadığınız insanlarla bile bı anda arkadaş gibi oluyorsunuz samimi oluyorsunuz çünkü beyniniz iyileştikçe başkalarıylada iyi oluyorsunuz
Sürecimiz daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅PAZAR
KİTAP OKUNDU
SPOR YAPILDI
İÇERİK TÜKETİLDİ
İBADETLER YAPILDI
1SAAT YÜRÜYÜŞ

Bugün izinli günümdü uyandığımdan beri bı halsizlik vardı hiç birşey yapasim gelmiyordu
Sonra şunu farkettim birşey yapmassam motive olamam kendi kendime birşey yapmalıyım ki motive oliyim
Spor yaptım ve motive oldum işleri planladığım gibi yaptım insan birşey yapmadan kendi kendine motive olamıyor spora isteğim yok e yapmıyorsunda ondan yok yapki istek gelsin çünkü yapki dopamin olsun ve daha çok istiyesin o dopamini bide spor yaparken herşeyden daha çok keyif aldığımı farkettim

Bugün yürüyüş yaparken meğer ben yürüyüş yapmayı seviyormuşum herşeyi rahat anlıyormuşum tek başıma bile canım sıkılmıyor eğer evde yapmam gerekenler olmasaydı daha çok yürüyüş yapardım
Eve geldim yapmam gerekenleri yaptım gecede işe gideceğim birazdanda kitap okuyacağım
Sürecimiz daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅PAZARTESİ
NF=50.GÜN
KİTAP OKUNDU
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI
Bugün malesef sabah işten gelince yattım kendi kendime uyandım ve bianda kendimi krizde buldum biraz tetikleyicilere taviz verdim ama dahada ileriye gitmedim ve relapse olmadım ben neyapiyorum diye kendime geldim sonra kapadım telefonu özellikle bu gece işten gelirken gündüz uyandığımda böyle oluyor buna önlem almam lazım sürecimiz daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
✅SALI
NF=51.GÜN
KİTAP OKUNDU
8SAAT ÇALIŞMAK
İBADETLER YAPILDI

Dün tetikleyicilere taviz vermemden dolayı gece işteyken biraz kafam bulanıktı ama yine işimde iyiydim aldığım tedbirleri bugün uyguladım bugün beynim düne göre daha iyi tetikleyicilere artık taviz inşallah vermicem sürecimiz daim olsun

kafkaslı23

Uranüs Yolcusu
Cuma günü malesef relapse oldum dostlar ama edging veya mastürbasyon yapmadım 8.aydan fazladır yapmıyorum
Relapse olmamın sebebi ise gece vardiyasındayken gündüz yattığımda aniden kalkıyorum ve bianda krizde oluyorum normalde yeniyordum ama cuma günü oyun oynadım dopamin oldu onun etkisininde olduğunu düşünüyorum ve birkaç gündürde içerik tüketmiyordum
Bugün mevlit kandili herkesin kandili mübarek olsun
Bu aralar iş yoğun arada bir gelir rapor vermeye çalışırım dostlar
Hepimizin süreci daim olsun

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6