NeXLife
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar merhaba, sorunlarımı analiz edip çözmekte zorlanıyorum. Yaşım 29 ve çok kabuğuma çekildim. İşten gelince oyun oynuyorum spora gidiyorum. Ailemden ayrı yaşadığım için yalnızım. Arkadaşlık ilişkilerim çok kötü keyfim yerinde olunca konuşurum olmayınca selam bile vermem. Son zamanlarda ise keyfimsizim ve sinirli hissediyorum. Eskiden yolda yürürken kızlara bakardım onlar da bana bakıyor mu diye şimdi umurumda bile değil. Aylardır hiçbir kıza yürümedim. En son ağustosta kız arkadaşım oldu o da ilk yüz yüze deneyimimdi.
Hep ileriye dönük hayallerle yaşıyorum. Kimsenin olmadığı ıssız bir adada denizin sesini dinler gibi his ve düşüncelere kapılıyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum artık. Bu tatsız hayattan çıkmak istiyorum. Sevmek istiyorum ama bir o kadar da kızlardan uzağım. 17 yıldır neredeyse pmo çukurunda hapsolmuş biriyim. Kendimi değersiz ve özgüven Eksikliği yaşayan biri olarak hissediyorum. Hayat bana çok ağır gelmeye başladı. Kendi başıma eğlenceli olmak istiyorum. Değerli olduğumu hissetmek istiyorum. Kenarda köşede silik kalmak istemiyorum. Korkarım ki keşkelerle dolu bir hayat yaşamış şekilde öleceğim böyle olmasın
Şuan pmo yapmak istiyorum çünkü tek keyif alacağım şey o olmuş.
Hep ileriye dönük hayallerle yaşıyorum. Kimsenin olmadığı ıssız bir adada denizin sesini dinler gibi his ve düşüncelere kapılıyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum artık. Bu tatsız hayattan çıkmak istiyorum. Sevmek istiyorum ama bir o kadar da kızlardan uzağım. 17 yıldır neredeyse pmo çukurunda hapsolmuş biriyim. Kendimi değersiz ve özgüven Eksikliği yaşayan biri olarak hissediyorum. Hayat bana çok ağır gelmeye başladı. Kendi başıma eğlenceli olmak istiyorum. Değerli olduğumu hissetmek istiyorum. Kenarda köşede silik kalmak istemiyorum. Korkarım ki keşkelerle dolu bir hayat yaşamış şekilde öleceğim böyle olmasın
Şuan pmo yapmak istiyorum çünkü tek keyif alacağım şey o olmuş.