Özgüven nofap ile bir anda tavan yapan bir şey değil. Öncelikle bunu bir varış noktası olmaktan çıkarmalıyız bence. İnsan vücudu da ruhsal durumumuz da kaotik bir yapıya sahiptir. Yani işin içinde on binlerce değişken olduğu için hangi ruh haline ne zaman gireceğimiz, duygularımızı ne yoğunlukta yaşayacağımız gibi konularda tam anlamıyla bir şeyler söyleyemeyiz. Ben insanın ilgi duyduğu alanında çalışması ve üretkenlik göstermesiyle hem mutluluk hem de özgüven yönünden tatmin olacağı kanaatindeyim. Çünkü ne zaman bana bir fayda sağlamayacak hazları bir kenara bırakıp hobilerime ve derslerime yönelsem ve bu alanda kendimi zorlayarak günümü verimli geçirsem kendimi çok iyi hissetmeye başlıyorum. Haliyle mutlu oluyorum. Aynı zamanda bir işe girişmenin ve o iş üzerinde çaba gösterebildiğimi görmem bana inanılmaz derecede özgüvenli hissettiriyor.İyi günler arkadaşlar. Sizler nofap yaptıktan sonra kaç gün gibi sonraları özgüveniniz artış gösterdi ?( biliyorum kişiden kişiye göre değişir bu durum ) Yorumlarınıza açığım.