Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Penis Büyütme Yolları Gerçek Mi?

hypertrophy

Yeni Üye
Arkadaşlar gettinbigger gibi internet topluluklarında bulunupta sayısız methodlardan bazılarını deneyip verim alan var mı?
Örnek methodlar
Extenderler
Penis pompaları
Penis ağırlıkları
Manual esnetmeler
Jelq
Angion

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Pompa, ağırlık, manuel esnetme ve angion zırva. Jelqing'in işe yaradığını iddia edenler var ama o da baya düşük.

Bilinen en etkili yöntem extender ama dikkatli kullanılması lazım diye biliyorum.

Doğal yollarla penis büyütülebileceğini sanmıyorum. Muhtemelen büyük riskler barındırıyor saydıkların. Bulgurdan olma ihtimali var.

Pineapple

Ay Yolcusu
Arkadaşlar gettinbigger gibi internet topluluklarında bulunupta sayısız methodlardan bazılarını deneyip verim alan var mı?
Örnek methodlar
Extenderler
Penis pompaları
Penis ağırlıkları
Manual esnetmeler
Jelq
Angion
Boyutu ortalama ama sen yine de uzamasını istiyorsan bence yanlış yapıyorsun.Uzarsa ne olacağını umarak bunu yapmak istiyorsun bir düşün derim. Ortalama altında olduğunu düşünüyorsan da doktora gitmek bu yöntemlerden daha mantıklı.

hypertrophy

Yeni Üye
Boyutu ortalama ama sen yine de uzamasını istiyorsan bence yanlış yapıyorsun.Uzarsa ne olacağını umarak bunu yapmak istiyorsun bir düşün derim. Ortalama altında olduğunu düşünüyorsan da doktora gitmek bu yöntemlerden daha mantıklı.
Hocam ortalama boyda ama daha uzun bir penis cinsellik ve özgüven açısından çok önemli faktör ortalama boy iş görüyor ama büyük olması daha iyi benim fikrimce

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6