Ya ben şuanda 5.gündeyim ve sürekli aynı rüyaları 3 gündür görüyorum arka arkaya relapse olduğumu görüyorum p...o izledigimi görüyorum ve sabah uyanınca korkuyom acaba boşaldım mı diye bu ne anlama geliyor ayrıca bundan nasıl kurtulabilirim bi öneri tavsiyeniz var mı o rüyaları görüp boşalırsam surecim bozulur mu?"Yarınlar hiç gelmiyor"....
Aynı şey bende de oluyordu. Sebebi tetikleyiciler. Sen mesela kadının yüzüne bakarsan bile bilinçaltı onu tüm şekilde görüyor bunu sen de farkedebilirsin. O biriken bilinç rüya aleminde sana o çağrışımları yapıyor. Sakın bunu eyvah süreci bozdum diye tedirgin olma aslında bozmadın rüyanda öyle gösterildi. Relapse olmak istemiyorum diyorsan telefonu gece uyuduğun yerin biraz uzağına bırak sebebi ise o düşünceye kapılıp relapse olmayı engellemek.Ya ben şuanda 5.gündeyim ve sürekli aynı rüyaları 3 gündür görüyorum arka arkaya relapse olduğumu görüyorum p...o izledigimi görüyorum ve sabah uyanınca korkuyom acaba boşaldım mı diye bu ne anlama geliyor ayrıca bundan nasıl kurtulabilirim bi öneri tavsiyeniz var mı o rüyaları görüp boşalırsam surecim bozulur mu?
Anladım teşekkür ederim peki o rüyaları görüp gece uyurken boşalırsam süreç bozulmaz değil miAynı şey bende de oluyordu. Sebebi tetikleyiciler. Sen mesela kadının yüzüne bakarsan bile bilinçaltı onu tüm şekilde görüyor bunu sen de farkedebilirsin. O biriken bilinç rüya aleminde sana o çağrışımları yapıyor. Sakın bunu eyvah süreci bozdum diye tedirgin olma aslında bozmadın rüyanda öyle gösterildi. Relapse olmak istemiyorum diyorsan telefonu gece uyuduğun yerin biraz uzağına bırak sebebi ise o düşünceye kapılıp relapse olmayı engellemek.
Bende bu sabah eski izlediğim videoları rüyamda gördüm.Büyük ihtimalle beyin kullanılmayan verileri yavaş yavaş siliyor.Endişe etme.Ayrıca rüyanda boşalman hiç bir şekilde sürecini bozmaz.Ya ben şuanda 5.gündeyim ve sürekli aynı rüyaları 3 gündür görüyorum arka arkaya relapse olduğumu görüyorum p...o izledigimi görüyorum ve sabah uyanınca korkuyom acaba boşaldım mı diye bu ne anlama geliyor ayrıca bundan nasıl kurtulabilirim bi öneri tavsiyeniz var mı o rüyaları görüp boşalırsam surecim bozulur mu?
Teşekkürler yardımcı olduğun için sürecinde başarılar.Bende bu sabah eski izlediğim videoları rüyamda gördüm.Büyük ihtimalle beyin kullanılmayan verileri yavaş yavaş siliyor.Endişe etme.Ayrıca rüyanda boşalman hiç bir şekilde sürecini bozmaz.
Eğer hayatında pmo suz günler geçirmeye başlarsan rüyalarında fap yaptığını görmen çok normal. Bu aslında iyiye işaret. Bir süre sonra bunları hiç görmezsin neredeyse.Ya ben şuanda 5.gündeyim ve sürekli aynı rüyaları 3 gündür görüyorum arka arkaya relapse olduğumu görüyorum p...o izledigimi görüyorum ve sabah uyanınca korkuyom acaba boşaldım mı diye bu ne anlama geliyor ayrıca bundan nasıl kurtulabilirim bi öneri tavsiyeniz var mı o rüyaları görüp boşalırsam surecim bozulur mu?
Anladım yanıtınız için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz gerçekten.Eğer hayatında pmo suz günler geçirmeye başlarsan rüyalarında fap yaptığını görmen çok normal. Bu aslında iyiye işaret. Bir süre sonra bunları hiç görmezsin neredeyse.