promanskins
Mars Yolcusu
Şu videoda Özgür hoca diyor ki ''Salonumdan bir öğrencimle olan diyaloğumu sizlerle paylaşayım, bir öğrencim bana çok fazla güçsüz olduğunu, antrenmana gelmek istemediğini ve kramplarında girdiğini söyledi. İlk olarak aklıma yeterli vitamin mineral almadığı geldi, sorduğumda ise ekstra herhangi bir vitamin takviyesi almadığını söyledi, daha sonra birkaç gün geçtikten sonra usulca mastürbasyon olayını sordum ve düşündüğüm gibi bir cevap aldım. Bir deneme yapalım dedik ve 1 ay boyunca herhangi bir mastürbasyon ve cinsel ilişki yaşamayacağını ve beslenmesinede dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Önceden 30 kilo bench press yapan adam, 1 ay sonra tam 2 katı bench press yapacak konuma geldi. Bunun üzerine bir ay sonrada multivitamin takviyesi yaptık, bir ayda öyle geçti, üçüncü ayın başında 70-80 kilo bench press yapabilecek konuma geldi öğrencim.''
Gerçekten PMO dan uzaklaştıktan sonra böyle bir fiziksel güç artışı yaşanıyor mu? Yani PMO yaparken spor yapıpta, PMO yu bıraktıktan sonra yaptığı sporda gerçekten bir fark gören var mı? Bende spor yapıyorum, şınav sayılarımın zor artması gibi bir durumum var.
Gerçekten PMO dan uzaklaştıktan sonra böyle bir fiziksel güç artışı yaşanıyor mu? Yani PMO yaparken spor yapıpta, PMO yu bıraktıktan sonra yaptığı sporda gerçekten bir fark gören var mı? Bende spor yapıyorum, şınav sayılarımın zor artması gibi bir durumum var.