Dostum ben onu denemedim fakat 4 saatlik uykuyu denedim. Gerçekten çok fazla zamanın oluyor. İlk haftalar zorlanıyorsun sonrasında alışıyorsun. Spor yapıyorsan tavsiye etmiyorum.Da vinci uykusu da denilen bu uyku şeklini deneyimleyeniz var mı ?Yeni başlayacak birisine ne tavsiye edersiniz?
25dk uyku + 35 dk ayakta kalma şeklinde bir denemiştim. Bu döngüyü tekrar ettim bir süre... Aslında benim şahsi fikrim: Bu polifazik uyku spesifik olarak uykunun planlarınla ve yapman gerekenlerle çakıştığı ve onların verimini düşürdüğü durumlarda işe yarayabilir. Haliyle 1-2 saat boyunca uyuyup uyanırsan bu verimini düşürür. Amiyane tabirle çarpılmış gibi uyanabilirsin doğal olarak. Ama derin uyku periyoduna geçmeden 25dk lık uyku uyuyup alarmla kalkarsan çok fazla verim kaybetmezsin. Hatta daha dinç bile olabilirsin. Yapman gereken bir iş var ve fazla uyuyup vakit ve verim kaybetmek istemiyorsun. O halde polifazik uyku...Da vinci uykusu da denilen bu uyku şeklini deneyimleyeniz var mı ?Yeni başlayacak birisine ne tavsiye edersiniz?