Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Polifazik Uyku Deneyimleyen Var Mı ?

JakeDunn

Admin
Topluluk Yöneticisi
Katılım
22 Tem 2020
Mesajlar
719
Tepki puanı
2,282
Puanları
200
Web Sitesi
neverfapturkiye.com
Da vinci uykusu da denilen bu uyku şeklini deneyimleyeniz var mı ?Yeni başlayacak birisine ne tavsiye edersiniz?
Dostum ben onu denemedim fakat 4 saatlik uykuyu denedim. Gerçekten çok fazla zamanın oluyor. İlk haftalar zorlanıyorsun sonrasında alışıyorsun. Spor yapıyorsan tavsiye etmiyorum.
 
N

neurosoft

Misafir
Da vinci uykusu da denilen bu uyku şeklini deneyimleyeniz var mı ?Yeni başlayacak birisine ne tavsiye edersiniz?
25dk uyku + 35 dk ayakta kalma şeklinde bir denemiştim. Bu döngüyü tekrar ettim bir süre... Aslında benim şahsi fikrim: Bu polifazik uyku spesifik olarak uykunun planlarınla ve yapman gerekenlerle çakıştığı ve onların verimini düşürdüğü durumlarda işe yarayabilir. Haliyle 1-2 saat boyunca uyuyup uyanırsan bu verimini düşürür. Amiyane tabirle çarpılmış gibi uyanabilirsin doğal olarak. Ama derin uyku periyoduna geçmeden 25dk lık uyku uyuyup alarmla kalkarsan çok fazla verim kaybetmezsin. Hatta daha dinç bile olabilirsin. Yapman gereken bir iş var ve fazla uyuyup vakit ve verim kaybetmek istemiyorsun. O halde polifazik uyku...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst