Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sedou12'Nin Arınma Ve Gelişim Yolculuğu

kral6666

Yoda
Babamın hastalığı daha ciddiymiş (Karaciğer enfeksiyonu) onla koştururken maalesef relapse oldum yoğun streesten dolayı sonra toparlanamadım şuan babam daha iyi topladı baya ama ben mental olarak toplanamadım ondan tekrar deneyemedim bugün sabah iyi kalktım normalde aklımda yoktu neverfap ama şuan *ok gibi hissediyorum bu hisstende kurtulamıyorum o yüzden gene burdayım bu şaçma kısır döngüden çok sıkıldım nefes alamıyorum artık sarjörümdeki son mermiyi kullanma zamanı geldi ruhum çok yorgun ama bunu yapmak zorundayım tekrardan karanlığa gömülmemek için
Geçmiş olsun kardeşim.Stres ve can sıkıntısı bizi relapse olmaya götürebilir.Kendini hırpalama ama salma da son kurşun diye kendini motive etmen güzel ancak başarısız olursan kendinden nefret etme lütfen.
Sürecin daim olsun.

SEDOU12

Merkür Yolcusu
Geçmiş olsun kardeşim.Stres ve can sıkıntısı bizi relapse olmaya götürebilir.Kendini hırpalama ama salma da son kurşun diye kendini motive etmen güzel ancak başarısız olursan kendinden nefret etme lütfen.
Sürecin daim olsun.
Teşekürler yoldaş kendimden nefret etme gibi bi planım yok zaten son kurşunu elimdeki herşeyi kullanıcam manasında kullandım(bazen işi hafife aldım bazen stresi atmak için kolay yol gördüm vb hatalar yaptım süreçte onlara ihtafen son kurşun yani)

SEDOU12

Merkür Yolcusu
Gün 2
Bugün sabahtan okula gittim hoca hastaymış yarım ders yaptı 10 gibi dersim bitti sonraki dersim 13.30 olduğu için kampüste takıldık arkadaşlarımla okulda arkadaşımla satranç oynarken satranç kulübüne davet aldım (eskisi kadar iyi oynayamasamda hala zevk alıyorum ve şunu farkettim benim sorunum online satranç fiziki de çatır çatır oynadım)sonradı diğer dersr girdim ve yurda geldim tekrarımı yaptım yemeği yedim filan sonra dinlenmeye geçtim şimdide maçı izlerim heralde
Gün raporu:Bugün genel olarak iyi hissettim kafam rahattı motivasyonum yerindeydi kriz namına biraz zordu okulda çok kız var
Güne puanım 7/10(oda arkadaşlarım uyuyo çok sohbet edemedik onlarla okulda genel olarak boştu sıkıldım yani

SEDOU12

Merkür Yolcusu
Gün 3
Bugün sabah kalkarken sorun yaşadım alarmı 5dk ertele erteleye 1 saat uzattım kalma işini o gün verimini düşürdü bariz bi şekilde onun dışı klasikti
Gün raporu:Bugün idare eder bi gündü çok monoton geçti griydi resmen kriz açısından daha iyiydi güne puanım 6/10(sıkıcı bi gün)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6