Geçmiş olsun kardeşim.Stres ve can sıkıntısı bizi relapse olmaya götürebilir.Kendini hırpalama ama salma da son kurşun diye kendini motive etmen güzel ancak başarısız olursan kendinden nefret etme lütfen.Babamın hastalığı daha ciddiymiş (Karaciğer enfeksiyonu) onla koştururken maalesef relapse oldum yoğun streesten dolayı sonra toparlanamadım şuan babam daha iyi topladı baya ama ben mental olarak toplanamadım ondan tekrar deneyemedim bugün sabah iyi kalktım normalde aklımda yoktu neverfap ama şuan *ok gibi hissediyorum bu hisstende kurtulamıyorum o yüzden gene burdayım bu şaçma kısır döngüden çok sıkıldım nefes alamıyorum artık sarjörümdeki son mermiyi kullanma zamanı geldi ruhum çok yorgun ama bunu yapmak zorundayım tekrardan karanlığa gömülmemek için
Teşekürler yoldaş kendimden nefret etme gibi bi planım yok zaten son kurşunu elimdeki herşeyi kullanıcam manasında kullandım(bazen işi hafife aldım bazen stresi atmak için kolay yol gördüm vb hatalar yaptım süreçte onlara ihtafen son kurşun yani)Geçmiş olsun kardeşim.Stres ve can sıkıntısı bizi relapse olmaya götürebilir.Kendini hırpalama ama salma da son kurşun diye kendini motive etmen güzel ancak başarısız olursan kendinden nefret etme lütfen.
Sürecin daim olsun.