Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sedou12'Nin Arınma Ve Gelişim Yolculuğu

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 0:Bugün hastanedeki işim günümün çoğunu yediği için çok bişey yapamadım.Haftalık planımı hazırladım yarın sürece start vericem ve bu kadar.
yarın umarım güzel bir girdiiyle başlarım. güne puanım (6/10). iş yapar bi gün

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 1:Bugün sakin bi gündü genel olarak tek değişiklik saç stilimi değiştirdim son 4 yıldır orta-uzun civarındaydı şuan kısa orta_kısa civarı onun dışında standart bir gündü tatildeyim zaten çok bişey olması beklrmiyorum neverfap açışından iyi bi gündü güne puanım 7/10 standart bi gün

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 2:Bugün krizler gelmeye başladı normal tatildeyim okul gibi günün çoğunu yiyen bişey yokken her günü doldurcak bişey bulmak zor ondan bugün zorladı krizler ama az biraz örüntüyü çözdüm gibi ne zaman neden geliyo anladım onlara göre önlemimi alıcam yarın daha az zorlaycaktır inşallah (güne puanım 5.6/10 idare eder krizi çözünce rahatladım)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 3:Bugün düne göre daha iyiydi krizler namına bitek sıkıntk olarak bugün biraz gevşeklik vardı yarın bunun üstüne daha çok düşücem güne puanım 6/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 4:Bugün düne göre daha iyiydi denilebilir krizler gene vardı ama daha soluktu bugünküler bu pazar yurda gidiyorum gene onun hazırlını yaptım işte oyundu dizi filmdi filan gün için 2 eksim var
-Krizlerde saplanıp kalıyorum krize çözüyorumda risk tabiki o yüzden krizlere karşı daha dikkatli olmalıyım
-Bide zincir metodu hala istediğim randımanda değil onun üstüne daha fazla düşmem lazım

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 5:Bugün genel olarak güzel bir gündü yarın yurda gidicem ona hazırlandım .Bugün babamla dertleştik biraz reyiz 20 yaşıma geldim hala ilk günkü gibi takipte beni :) dönem sonu bi düşüşüm olmuştu (ufak bi mental breakdown) onu farketmiş onla ilgili konuştuk işte niye oldu filan diye yani biraz daha yolum aydınlık artık diyebilirim. Babama sosyal problerimden bi türlü yükselmeyen notlardan kız mevzularından filan bahsettim.
kriz açısından çok rahattı bi tek şimdi biraz modum düştü dertleşme sonrasıda sorun yok toplarım şimdi 1 2 müziğe bakar o iş güne puanım (8.5/10) babamla konuşmak rahatlattı biraz

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
3.hafta değerlendirmesi: Bu hafta süreçe başladığım haftaydı genel olarak iyiydi denebilir burda krizlere özel bi alan açmak istiyorum
-Bu hafta doğal olarak çesitli krizlerle girdim şuan genel olarak daha iyiyimde krizler için standart bi plan oluşturmak istiyorum
--Kriz geldiği anda o an kafanı en kolay dağıtabileceğin şeye odaklanıyosun sonrasında günün geri kalanındaki zincir metodunu maksimum sağlamlıkla yapıyosun.Bunun dışında zaten zincir metodunu sağlam tutarsan baştan krize girme ihtimalin azalıyot.
4.hafta planları:
-Bu hafta okuma hedefimi en az 15 bölüm manga veya 40 sayfa kitap olarak güncelliyorum.
-Uygun olursan hergün 1 bölüm dizi veya anime izlemek(uygun zamanın olursa filmde izleyebilirsin .bu ingilizce altyazıyla izlediğim için serbest çünkü bi yandan pratik yapmış oluyorum).
-Evdeki düzeni yurda taşımak (bir iki revize gerekicek).
-Zincir metoduna dahada sağlamlaştırmal.
-Okul işi için şuanlık erken bi ilk haftayı görelim sonrasında ona görede program oluştururum.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 7:Bugün biraz zor du çünkü okul ilk hafta olduğundan dolayı ders yapmadı hocayla tanıştık 30 dk filan sürdü sonra yurda geldim daha tam düzenini yurda adapte edemediğim için zorlandım biraz kriz açısından ama sıkıntı yok onla ilgili revizeyi hayata geçiricem yarından ihtibaren
-Okuldan geldiğin anlarda dikkatli ol çünkü boşluğa düşebiliyosun bunun için zincire sağlam tutun o bu tarz sorunları engeller engelleyemese bile büyüklünü azaltır rahat toplarsın.güne puanım 6.5/10

Nf de 1.hafta değerlendirmesi:Bu hafta genel olarak iyi denebilir ilk yoksunluk atağını atlattık beyin biraz daha rahat artık.Gördüğüm etkiler:Odaklanmada biraz artış şuanlık

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 8:Bugün dersim sabahtandı 15.30 gibi yurda geldim sonrasında biraz dinlenip işlenen dersin tekrarınj yaptım sonra oyun oynadım biraz sonra manga okudum şimdide anime izler 1 bölüm yatarım yarın okulum yok bakalım nasıl doldurcaz
+İstediklerimi yapabildim
+Okulda odağım iyiydi
+Okul sınrası boşa düşmedim bu sefer
-Arada bi sarkmalar sapmalar oluyo ama çabuk toplayabiliyorum yinede dikkatli olmam lazım
Neverfap açısından krizsiz bi gündü güne puanım 7.8/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 9:Bugün okul yoktu ondan zorlandım baya tabi gene yapmak istediklerimi yaptımda daha fazlası olabilirdi gün olarak
+Düzeni bozmadık
-krizler zorluydu
Bugünle alakalı krizleri aştımda bunları nasıl yaşamam ne önlem alabilirim diye düşündüm
Bu krizler boş kaldığım için oluyor ki bugün okula gitmedim onun dışında 9.gündeyim yani yoksunluk yaşanabilir hala
Burdaki asıl sorun krizi yönetememek bence
Atlatabiliyorum evette gün verimini düşürüyor.Bunla alakalı günü daha doldurmaya çalışabilirim ama bence sorun uzun zamanda yoksunluk yaşamayarak ve
Bazı yanlış düşünceleri doğrusuyla değiştirerek gelicek.
Güne puanım 6/10(istediklerimi yaptım ama daha iyi olabilirdi)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 10:Bugün dersim sabahtandı ona gittim öğleden sonraki dersim iptal oldu yurda döndüm sonrasında dinlendim biraz tekrar yaptım geri kalan aynıydı gene klasik oyun manga anime şeklinde şimdide bunu yazıp yatıcam
-Yarın süreçle ilgili bi değerlendirme yapmayı planlıyorum şüreçte bazı sıkıntılar var(fap isteği olmasada yoksunluk benzeri hisler var: can sıkkınlığı,uyku problemleri,overthinke kaymaya çalışan düşünceler vb. onlarla ilgili bi değerlendirme yapıcam muhtemelen yoksunluk kaynaklı ama genede bi değerlendirmek lazım . Krizler eskisi kadar sert değil ama daha güne yayık şekildeler güne puanım 6.2/10.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Süreç değerlendirmesi 1
Bu süreçte saplanıp kaldığım gibi hissettiğim zamanlarda yapmayı planladığım bi değerlendirme tabi gidişata göre haftalık düzenli bi rutinde olabilir sadece süreç özelinde.
1.Genel süreç değerlendirmesi: Süreç genel olarak orta gidiyor diyebilirim istediklerim yapabiliyo olsamda içimde bi huzursuzluk var anlamlandıramadığım. Overthinke kaymak istiyor beynim sürekli muhtemelen yoksunluktan ama rahatsız edici yani zamanla geçer heralde beyin iyileştikçe(tecrübeli abiler ablalar fikir belirtirse sevinirim).
2.Çarşamba gece yaşadığım derin kriz: Çarşamba dersim olmaması nedeniyle yurttaydım bütün gün ve havanın soğuk olması sebebiyle dışarı çıkamadım ondan dolayı bütün gün yoksunluk yaşadım günü yönetemedim ama asıl hatayı gece yaptım gece yatmaya yakın şaçma bi şekilde bugün niye böyle geçti diye düşünmeye başladım ve genel dopaminsizliğimden dolayı krize girdim sonra çıkmaya yönelik hamle yapmak gerekirken dahada batırdım bu hem benim uykumu hemde ertesi günün sabahını etkiledi.
Yapılacaklar:Çarşamda günü önceki iki günün ders tekrarı yapılacak ve sonraki iki günün derslerine hazırlanılacak+ havalar ısınınca merkeze inicem dışarda vakit geçiricem+bidaha günüm kötü geçerse onu krizde olduğum o an değil sonra sakin kafayla düşünücem:
3.Arada yaşadığım boşa düşüşler: Bir etkinlik yaparken arada odağımı anlık kaybediyorum bundan dolayı da boşluğa düşmüş gibi oluyorum bunla ilgili yaptığım işe daha fazla odaklanmak ve bu gevşeklik penceresini kapamak; çözüm olabilir bide zamanla beyindeki iyileşme artıkça toparlar muhtemelen.
4.Son iki gündür yaşadığım keyifsizlik: Muhtemelen çarşamba geceki kriz ve sonrasındak olaylar+dün geceki oda arkadaşımla ufak kavgamız+ilk hafta diye odadakilerim gelmemesi(biri geldi diğer ikisi yok hala)+sınıftaki agaların gelmemesi filan etkiledi
5.Gördüğüm etkiler: Son 3 günkü olaylar gördüğüm etkilerin üstünü kapadı biraz ama öncesinde odaklanmada artış, enerji artışı, ruh halinde iyileşme gibi etkiler gördüm.
6.Gelecek planlaması: Yurda geldiğimden beri bazı şeyleri tam oturtamadım (uyku ve beslenme ,gün içi odak kayması, kriz yönetimi, zincir metodu) onları toplamak.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 12:Bugün boş gündü gevşemeye ayırdım günümü oda boştu kafa dinledim yani süreçte büyük krizleri atlattım gibi şuan çoşku döneminde değilim ama yoksunlukta yaşamıyorum. Bir tek canım sıkılıyor(keyifsizlik olarak değil) oda 1 haftadır nerdeyse yalnız olduğumdan yarın odadakiler gelince geçer muhtemelen zaten bu hafta agalarda geliyor okuldada rahatım güne puanım 7/10(rahat bi gündü)

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
4.hafta değerlendirmesi:Bu hafta genel olarak ortaydı süreçtr krizler ve yoksunluklar yaşadım ama genede yapmak istediklerimi büyük oranda gerçekleştirdim. İlk hafta diye çoğu arkadaşım gelmedi ondan zorlandım ama sorun yok haftaya gelicekler zaten.Yurtta tam adapte edemedim rutinimi ama sorun yok halledicez. Haftaya puanım 6.3/10(Yalnızlık zorladı ama devam
5.hafta planları:Bu hafta ders çalışma rutini oluşturmak istiyorum.
-Günlük tekrar yapmak
-Düzenli ders takibi ve not tutma
-Haftalık tekrarlar ve çarşamba tekrara (Boş günde sapıtmayım diye kondu ama çift dikiş yapmış olucaz)
Genel çalışma planım derslere düzenli gidip düzgünce not tutma sonrasında onları günlük tekrar etmek üstüne onun dışında haftalıı ve çarşamba tekrarlarıyla işi sağlamlaştırmak.
-Düzeni tam sağlayamamıştık burda onu sağlamak
-Zincir metodu belli bi randıman kazandı ama onu bi kademe üste taşımak istiyorum.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 13:Bugün oda toplandı ondan sabah planım dışında olaylar gelişti ilk bi zorlandım orda ama sonrasında oda tekrar kaynaşınca çok zrvkli bi gündü daha şimdi bitti muhabbet yatıcam şimdi
Kriz açışından sabahı saymazsak iyi bi gündü .Güne puanım 7.5/10

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 14(ikinci hafta):
Bu hafta olumlu etkiler var biliyorum ama bişeyler bunu perdeliyormuş gibi hissediyorum.Enerjim yüksek odağım artmış daha dışa dönük bi insan olmaya başladım(bu son 24 saatin 25 saatinde birileriyle muahbbet ediyodum nerdeyse)
Bunların sebebini bilmiyorum ama akla gelen ihtimallelere göre önlem almaya çalışıcam
-Bu iki hafta yeni bi düzen oluşturmaya çalıştığım için süreç gününüm ortasındaydı
Şimdi bi düzen kurdum iyi kötü ondan daha geri plana atmayı planlıyorum tabiki gene belli bi seviye odağım olcak süreç üstünde ama tüm odak onda olmıycak
Günlük ve haftalık değerkendirmeler ve omlara veri sağlayan gün içi değerlendirmeleri(Bunları ölü zaman diyebiliceğim otobüs beklerken otobüste filan düşüncem )
Onun dışındaki tüm zaman hayatıma odaklıyım.
Haftaya puanım 7/10(iş yapar

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 15:Bugün öğleden sonraki ders iptal oldu hoca hasta olduğu için sadeve sabahtan dersim vardı sonrasında yurda geldim sonrasında ders tekrarı yaptım sonrası odayla takıomaca filan
Bugün şuna değinmek istiyorum
Kriz yaşamasamda arka planda hep bi sıkkınlık bıkkınlık moralsizlik var
Bu heralde süreçtr bulunduğum gün ve daha tam düzenimi kuramamamla alakalı(dersler daha tam başlamadı ve odadakilerle çok uyuşmuyor fikirlerimiz ve biriyl kavgalıyım ) nası çözücem bilmiyorum şimdilik zamana bıraktım bu hafta eve dönücem o zamana jadsr geçmezde düşünürüm üstüne g0ne puanım 6.4/10(idare eder ama süreklilik sağlayamam böyle böyşe giderse bi yerdr patlak veririm bunu çözmem lazım

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 16:Bugün gene yurttaydım sabah kalktım biraz geç kalktım uykumu almış oldum ondan çok sorun değil sonra takıldım biraz uykumu açtım bi kaç gündür olan bıkkınlıkla ilgili harekete geçtim(Çözüm olarak bakış açımı değiştirmeyi seçtim) bu sekans sonrası baya rahatladım diyebilirim bi kaç gündür görüp hissedemediğim etkileri geri hissettim(Küçük şeylerdrn zevk almak)
Sonra ders çalıştım sonra akşam oldu odadakilerle yemeğe gittik sonrasında odadakilerle takıldık oyun muhabbet filan şimdide yatıcam.Kriz açısından rahat bi günüd mentalite değişimi sonrasj baya rahatlattı güne puanjm 8.4/10(Odadakilerr çok g0ldük ve yemekten tekrar tat aldım

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 17:Bugün çok anlatıcak bişey yaşanmadı direkt sorunlara geçicem
-Uykumu alamıyorum buda sorun oluşturuyor ertesi günde
-Şu günlerde istek arttı o zorluyor
-Bugün sindirimim sıkıntılıydı
Yani anlıycanız üçlü baskın yedim
Üstüne bide ıdadaki vatandaşlar geceyi hiç etti .Beraber bi karar alıyoruz uygulayana kadar 40 dereden su geliyor şuan hem bi şey yapamadık hemde gecem boşa geçti
Ve çok sinirliyim şuan neyse güne puanım 5.6/10 idare ettik

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Gün 18:Bugün anlatılcak çok bişey olmadı standart bi gündü yani yarın eve gidicem
Kriz açısından istek yüksek o zorluyor birazda geçenlere göre azaldı güne puanım 6/10(standarr bi gün

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6