Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Şeker Bağımlılığından Nasıl Kurtulurum?

Jenson Button

Yeni Üye
Önceden her gün gazlı içecek içen birisi olarak şuan bu oranı azaltmış olsam da tamamen kurtulmak istiyorum. Ne yapmam gerek?

izleyici1

Yoda
doğal yoldan şeker al
karpuz portakal muz hurma üzüm gibi salıklı meyvelerden
istediğin kadar ye

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu
5 yıldır şeker tüketmiyorum rafine şekeri tabi doğal şekerli şeyleri yerim.İzlediğim nofap videosuyla bunu başarmıştım ben sen de spora gidip daha iyi fiziğim olsun şeklinde hedef koyarsan eğer hem de sağlıklı olmak için hedef koyar zararlarını öğrenirsen zararlarıyla ilgili videolar izlersen bunun sana sağlayacağı faydaları gözden geçirirsen başarılı olabilirsin.

Jenson Button

Yeni Üye
5 yıldır şeker tüketmiyorum rafine şekeri tabi doğal şekerli şeyleri yerim.İzlediğim nofap videosuyla bunu başarmıştım ben sen de spora gidip daha iyi fiziğim olsun şeklinde hedef koyarsan eğer hem de sağlıklı olmak için hedef koyar zararlarını öğrenirsen zararlarıyla ilgili videolar izlersen bunun sana sağlayacağı faydaları gözden geçirirsen başarılı olabilirsin.
Şu aralar spor üzerine de düşünüyorum. Dağcılık ile ilgilenmek istiyorum yazın başlayacağım.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Ben kendimden tavsiye söyleyeyim, bence bu konuda bilinçlenin. Şekerin zararlarını ileride yaşayabileceğiniz sorunlari iyice bir araştırın derim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6