Ahmed-
Jüpiter Yolcusu
Merhaba arkadaşlar. Önceki yazılarımdan belki biliyorsunuzdur. Bu yazı da biraz onun devamı niteliğinde. Ben bu aralar sevdiğim kızın istagramdan onun fotoğraflarına bakıyorum. Bir ara bütün fotoğraflarını kaldırmıştı ve ben onu durmadan görmek istiyordum. Daha bu 2 gün önce fotoğraflarını yeniden istagrama yüklemiş. Bende istegtamda gizli istagram hesaplarını gören bir hesap ile onun fotoğraflarını indirdim. Ama kendimi nedense biraz kötü hissediyorum. Daha dün rüyanda onunla beraber olduğumu gördüm. Belki şimdi diyeceksiniz neden hissettiklerini söylemiyorsun diye. Ben onun olmadığı bir okuldayım. (Kendisi bölgenin en iyi okuluna gidiyor)bende seneye o okula nakil aldırmayı denicem. Şimdi istagramdan da yazıp konuşabilirim ama doğru zamanı ben kullanmak istiyorum. Doğru zamanda doğru adımlar . Sizce fotoğraflarını indirip yanlış mı yapıyorum. Kendimi röntgenci falan zannediyorum. (Röntgencinin anlamını pek iyi bilmiyorum ama insanları gizlice izlemek olduğunu zannediyorum.) Yanıtlarınız için teşekkür ederim ?