N
Narsist
Misafir
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizlere bir sorum olacak. Neverfapin sınavlarınızda ne gibi bir faydası oldu ?
Kaç gün sürer tahmini ben birkaç defa odaklanamadigim için bozmuştum 20. Gün cibarındaSadece sınava yoğunlaşıyorsun hiçbir şey aklına o sırada gelmiyor ve beyin sisin ortadan kalkıyor hafızan taze oluyor sorularla 3 5 kez okuyup cebelleşmiyorsun yani mükemmel bir şey.E bunlar bi ayda filan olmuyor uzun vakitte ama kesinlikle sana faydası olacak bunu bil sakın rahat çalışamam diye o illete bulaşma bence
İNŞALLAH YAAslında kişiden kişiye değişir ama galiba en en rahat netlerim bunun sayesinde arttı diyebileceğin tarih mezun olduğun zamanlar bence hala vakit var
Teskkürler tecrübelerini paylaştığın içinİlk zamanlar odaklanma sorunu oluyor. Ders videosu izlerken bir anda aklıma geliyor ve ereksiyon yaşıyorum. Ya da ders videosu izledikten sonra test çözerken aklıma geliyor. Öyle bir dikkat dağınıklığı oluşturuyor ki, soruyu 6 kere okuduğum halde sanki hiç okumamışım gibi hissediyorum. Ama biliyorum ki bunların hepsi geçiçi. Sigarayı bıraktığımda da acayip derecede odaklanma sorunu yaşamıştım uzun bir süre, sonra geçti tabii.
Doğru süre kişisine göre değişir ama bende su var 10 15 günde odaklanma sorunum azaliyo ama krizler 2 gün 3 gün suruyo bu arada odaklanma sorunu yaşıyorumAçıkcası ben etkileri öyle aylar değil 2 hafta sonra hissetmeye başlıyordum. Algımda açılmayı hissediyordum yani. Tabi bu süre kişiye göre değişiklik gösterebilir
Sınav (yks) senemdeyim sadece bir ay doğru düzgün çalışabildim o da Ekim ayı ve bu ayda full nofap yapmıştım. Demek ki etkisi var test edildi ,onaylandı. inşallah Şubat ayı da güzel geçer nofaple.? (Mayıs ayı da güzeldi ama nofap'i kesfetmemistim Ramazan diye yapmamıştım yani yine de etkisi her türlü var.)merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizlere bir sorum olacak neverfapin sınavlarınızda ne gibi bir faydası oldu
Şöyle diyebilirim, Keşke yaklaşık 1,5 yıl önce girdiğim LGS den önce başlasaydım NoFap yapmaya.Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar sizlere bir sorum olacak. Neverfapin sınavlarınızda ne gibi bir faydası oldu ?