moruktuna
Hayalleri olan aptal biri.
-Sosyal Anksiyete Bozukluğu AÇIKLAMASI-
Sosyal kaygı bozukluğu (sosyal fobi), kişinin toplumsal ortamlarda yargılanacağı, uteneceği veya rezil olacağı korkusuyla yoğun bir endişe yaşaması durumudur.
Çok kafaya takıyorum hemde çok unutamıyorum küçük çocukken yaşadığım olayları 10 sene ne oluyor herhalde 8 yaşında iken ne.
Dışarı çıkarken korkuyorum yanlış bir şey yaparsam rezil olurssm diye birisi şakasına laf bile etse o kafamdan çıkmıyor gitmiyor şakadan anlamıyorsun diyorlsr genelde hayır anlıyorum şaka olduğunu biliyorum ama yapamıyorum unutamıyorum içerleniyorum.
konuşurken heyacanlıydım açıkçası ama bağırmadım bile sadece hızlı konuştum .
hep bu böyle oluyor
üzücü taraf şu ki etrafımdakiler bunun farkında bazen sebebini soran oluyor bu heyacan nerden geliyro sakin ol diyor ve cevap veremiyorum
Sosyal kaygı bozukluğu (sosyal fobi), kişinin toplumsal ortamlarda yargılanacağı, uteneceği veya rezil olacağı korkusuyla yoğun bir endişe yaşaması durumudur.
Çok kafaya takıyorum hemde çok unutamıyorum küçük çocukken yaşadığım olayları 10 sene ne oluyor herhalde 8 yaşında iken ne.
Dışarı çıkarken korkuyorum yanlış bir şey yaparsam rezil olurssm diye birisi şakasına laf bile etse o kafamdan çıkmıyor gitmiyor şakadan anlamıyorsun diyorlsr genelde hayır anlıyorum şaka olduğunu biliyorum ama yapamıyorum unutamıyorum içerleniyorum.
Bir alış-veriş merkezine gitsem kalbim çarpıntı yapıyor yanaklarım hayvan gibi kızarıyor konuşmaktanekiniyor göz teması kurmaktan korkuyorum ama yalnız kaldığım zamanlar bir kişi ile kendimi gösterebiliyorum kendim olabiliyorum.
Bu hep böyle oldu kütüphanede derse bakıyorum ve diğer insanların bana baktığını hissediyorum korkuyorum off
az önce mağazadan çıktım satış görevlisi bir laf dedi ve gülünsüyordu anlıyamadım kötü bir insan olan taraf ben miydim .konuşurken heyacanlıydım açıkçası ama bağırmadım bile sadece hızlı konuştum .
KANITLAMAYA ÇALIŞIYORUM neden?küçüklüğümden beridir bu var ve artık ÇOK AMA ÇOK KAFAYA TAKIYORUM diğer insanlar gibi unutmak istyiroum küfür etmeden sadeve geçip gitmek istiyorum kendimi
hep bu böyle oluyor
üzücü taraf şu ki etrafımdakiler bunun farkında bazen sebebini soran oluyor bu heyacan nerden geliyro sakin ol diyor ve cevap veremiyorum