surec
Merkür Yolcusu
merhaba arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu pmo illetinden kurtulmaya çalışıyorum bu sınav senemi bu illet mahvetti yeri geldi 2 hafta çalışmadığım oldu bu illet beni yedi bitirdi tüketti şuan sınava 150 gün var ve ben daha tyt de 60 net falan yapıyorum tyt türkçede hiç dil bilgisi bile bilmiyorum alanım sayısal olmasına rağmen tyt fenin çeyreğini bitirdim 5 max 6 net falan geliyor zaten çalışmaya başladığımdan beri 2 deneme yaptım biri 61 net biride 62 hedefim tyt mat 20-24 arası geliyor tyt sosyaldede yorum sorularını yapıyorum genelde çoğrafya 1 yada 0 net oluyor ayt adına kimya boş fizik çembersel harmonik falan biliyordum unuttum biyoloji bitki proten sentezi biliyorudum unuttum matematik de temel var sayılır integral çember hariç tüm konularda bi fikir sahibiydim fakat tam hatırlamıyorum ayt geo adına birşey bilmiyordum ilk defa bu sene başladım üçgenleri bitirdim hedefim kocaeli bilgisayar mühendisliği 2.öğretim geçen sene 65 k ile kapatmış muhtemelen yapamicam başka şehre gitsem zaten geçim sıkıntısı çekerim hem burada okurken iş olanakları taşraya göre daha fazla 2.öğretim okuduğum için part time iş de yaparım diye düşünüyordum fakat bu saatden sonra bu hayalim bile gerçek olamaz bilgisayar mühendisliği hayatımın mesleği 16 yaşında iken oyunlara yazılım yapardım baya zevk alırdım küçüklükten beri bilgisayara ilgim vardı ama hayata geriden başlayacağım gibi görünüyor arkadaşlarım olmadığı için bunu buraya yazdım tek arkadaşlarım sizsiniz size bi içimi dökeyim