Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Berbat Hissediyorum

Ekckdh

Yeni Üye
Arkadaşlar, kendimi berbat hissediyorum, delirmenin eşiğinde geziyorum, sinirden etrafıma saldıracakmışım gibi geliyor. Sürecimi ilerletmek istiyorum, kafamı dağıtacak şeyler bulmakta zorluk çekiyorum, zihnim inanılmaz kötü, dünki yaptıklarımı hatırlayamıyorum, az aklımda kalıyor, önerilenleri yapmayı denediğimde kafam almadığı için psikolojik olarak kötüleşiyorum, stres yapıyorum ve süreci bozma ihtimalim artıyor, boşlukta gezenin halini de biliyorsunuz. Bazen kafamın düzeleceğinden de emin olamıyorum, bardağı taşıran son damla oluyor ki, neredeyse kafayı yiyecek hale geliyorum.

bguven28

Ay Yolcusu
Bunları yaşaman çok normal. Zihinini rahatlatmak için, Meditasyon veya mindfulness yap.

Ekckdh

Yeni Üye
Şimdi çok fazla bilgim yok, bağımlılık içerisinde olan insanlarda bahsettiğim zihinsel problemler bu kadar kuvvetli mi, yoksa yaşadığım beyin sisi tamamen normal mi, yoksa bilen birisi tavsiye verebilir, başka bir hastalıktan falan mı kaynaklanıyor

Blue_Ocean

Emekli
Kaçıncı gündesin ve neleri bıraktın ki bu kadar ağır çekilme yaşıyorsun?

Ekckdh

Yeni Üye
14. gündeyim ve önceden davranışlarım hep dopamini artırmaya yönelikken yakın zamanda elimden geldiğince bahsettiğim davranışları kestim

Blue_Ocean

Emekli
bu düşündüklerini fazla kafaya takma bence. çok fazla bu hissettiklerini düşünmek bunları sadece büyütmeye sebep olur. Sana tavsiye olarak şunları söyleyebilirim: Soğuk duş al. Dopamin seviyesini yüzde 250 e yakın arttırdığına dair araştırmalar var. İlla bir an en soğuk olmasına gerek yok. Deniz soğukluğu olabilir. Serin bir denize girmek gibi. Sonra istersen arttır. İkinci tavsiyem magnezyum alabilirsin. Doktor değilim. Vücudunda ne eksik bilemem ama magnezyum eksikliğin olmuş olabilir. Araştırmalar kaygı panik atak ve anksiyetesi olan insanlara magnezyum verilince iyileşme gösterdiklerini bulmuşlar. Kakao tozu varsa evde su ısıtıp bir kakao çayı yap. Doktoruna bir sor çinko ve magnezyum kompleks kullanmanda sakıncan yoksa kullanmanı tavsiye ederim.

Ottoman

Ay Yolcusu
Arkadaşlar, kendimi berbat hissediyorum, delirmenin eşiğinde geziyorum, sinirden etrafıma saldıracakmışım gibi geliyor. Sürecimi ilerletmek istiyorum, kafamı dağıtacak şeyler bulmakta zorluk çekiyorum, zihnim inanılmaz kötü, dünki yaptıklarımı hatırlayamıyorum, az aklımda kalıyor, önerilenleri yapmayı denediğimde kafam almadığı için psikolojik olarak kötüleşiyorum, stres yapıyorum ve süreci bozma ihtimalim artıyor, boşlukta gezenin halini de biliyorsunuz. Bazen kafamın düzeleceğinden de emin olamıyorum, bardağı taşıran son damla oluyor ki, neredeyse kafayı yiyecek hale geliyorum.
İlk 2 hatta ilk 3 hafta kendinizi kötü hissetmeniz normal beyin alıştığı kolay dopamini alamıyor çünkü bu yaşadıkların iyileştiğinin bir kanıtı herkesde böyle olmuştur.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6