NarkosOnFire
Ay Yolcusu
Çevrim içi üyeler yenilensin. Siteye giriş yapmak için aç kapa yapmak yerine arka plana atıp ara sıra geri dönen arkadaşlar var. Aç kapa yapınca dolayısıyla çevrim içi üyeler kısmı yenileniyor ve yeni giriş yapan üye, kendisinden başka kim açık, yenilenmiş haliyle görebiliyor fakat ben dahil arka plana atıp ara sıra dönüp bakan arkadaşlar için siteye giriş yaptığı andaki çevrim içi üyeleri gösteriyor. 3 saat önce siteye giriş yapmış bir insan 3 saat önceki aktif üyeleri görüyor. Bir üye çıktığında ya da giriş yaptığında o kısım anında yenilenmeli ve kim çıkış ya da giriş yapmış göstermeli diye düşünüyorum. Aynı durum konu başlıkları kısmı içinde geçerli.
Başka bir konu sohbet kısmı sadece acil durumlar için kullanıma açık olmamalı diye düşünüyorum. Sitedeki aktif kişiler birbirine hal hatır sorup sohbet edebilmeli diye düşünüyorum. Acil durumu olan bir kişi oraya sorularını veya yardım istediği konuları ilettiğinde aktif üyeler tarafından zaten cevaplanır ya da yardım edilir diye düşünüyorum.
Başka bir konu sohbet kısmı sadece acil durumlar için kullanıma açık olmamalı diye düşünüyorum. Sitedeki aktif kişiler birbirine hal hatır sorup sohbet edebilmeli diye düşünüyorum. Acil durumu olan bir kişi oraya sorularını veya yardım istediği konuları ilettiğinde aktif üyeler tarafından zaten cevaplanır ya da yardım edilir diye düşünüyorum.