Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tekrardan Başlamak Ve Hatalar

Ekskavatör

Ay Yolcusu
Herkese selamlar arkadaşlar. 100+ günlük bir süreç sonrasında tekrardan başa döndüm. Maalesef ki testosteron artışı ile gelen cinsel dürtülere karşı koyamadım. Bundan önce 45+, 50+, 90+ süreçlerim oldu. Tüm faydaları hissettim. Şunu da söylemeliyim ki asıl faydalar 30+ gün sonra ve spor yaparken geldiler. İnanın bana PMO bağımlılığı gerçekten beynin derinlerine işleyen bir bağımlılık ve kurtulmak da hiç kolay sayılmaz. Ama bunu başarmaktan başka da çaremiz yok arkadaşlar. Ben şu an 30 yaşındayım ve yolun yarısında sayılırım. Hayatımın bundan sonraki yarısında bu pislikten kurtulmuş olmak istiyorum. Bu gruptaki üyelerin birçoğu benden daha genç farkındayım. Birbirimize destek olalım, gerekirse Whatsapp grupları kuralım ama ne olursa olsun bu bataklıktan çıkalım. Uzun süre NFP yapınca görüyorsunuz ki bu illet sizin potansiyelinizin 4/3'ünü çürütmüş. Zekanız, beden gücünüz, sosyal ilişkileriniz hep bu bağımlılığın gölgesinde kalmış. Hali hazırda Whatsapp grubu varsa katılmak isterim. Yoksa da kurulması için öncülük edebilirim. Tüm amacım bu yolda ilerlemeye kararlı arkadaşlarla birbirimize destek olmak. Yorumlarda buluşalım ve bir şeyler yapalım. Daha da geç olmadan bu işi bitirmeliyiz. Saygılar.0e136abe-b5e4-438d-b3aa-c462d6f803cb.png

mvhhd88

Yeni Üye
100 günden sonra tekrardan başa dönmenin bence salt testosteron yükselmesinden ziyade duygusal durumlar ve tetikleyicilerden ötürü olduğunu tahmin ediyorum.Bence yeni sürecinde bunlara dikkat et.

DexterMorgan_

Yeni Fapstronot
Hocam aramızdaki tek fark yaş onun haricinde bende 130 günlük süreci bozdum ve önceden de uzun süreçlerim olmuştu hakkımızda hayırlısı yeniden başladım umarım bu saatten sonra temiz kalırız başarılar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6