Ekskavatör
Ay Yolcusu
Herkese selamlar arkadaşlar. 100+ günlük bir süreç sonrasında tekrardan başa döndüm. Maalesef ki testosteron artışı ile gelen cinsel dürtülere karşı koyamadım. Bundan önce 45+, 50+, 90+ süreçlerim oldu. Tüm faydaları hissettim. Şunu da söylemeliyim ki asıl faydalar 30+ gün sonra ve spor yaparken geldiler. İnanın bana PMO bağımlılığı gerçekten beynin derinlerine işleyen bir bağımlılık ve kurtulmak da hiç kolay sayılmaz. Ama bunu başarmaktan başka da çaremiz yok arkadaşlar. Ben şu an 30 yaşındayım ve yolun yarısında sayılırım. Hayatımın bundan sonraki yarısında bu pislikten kurtulmuş olmak istiyorum. Bu gruptaki üyelerin birçoğu benden daha genç farkındayım. Birbirimize destek olalım, gerekirse Whatsapp grupları kuralım ama ne olursa olsun bu bataklıktan çıkalım. Uzun süre NFP yapınca görüyorsunuz ki bu illet sizin potansiyelinizin 4/3'ünü çürütmüş. Zekanız, beden gücünüz, sosyal ilişkileriniz hep bu bağımlılığın gölgesinde kalmış. Hali hazırda Whatsapp grubu varsa katılmak isterim. Yoksa da kurulması için öncülük edebilirim. Tüm amacım bu yolda ilerlemeye kararlı arkadaşlarla birbirimize destek olmak. Yorumlarda buluşalım ve bir şeyler yapalım. Daha da geç olmadan bu işi bitirmeliyiz. Saygılar.