Bu grafik ney tam anlamadım1.Gün Normal | gelişim için başlamak lazım süreç lineer ilerlemiyor Üstel ilerliyor . t kare miz 0 sa 0 dayızdır. ama 1/10 se. %0.01 ilerlemiş sayılırım bu %0.01 ilerleme katlanarak artıyor 10 günde %1.20.ci günde %4 30. günde %9. 40 da %16. bu yüzden ilk günler zor olucak ama ondan sonrası ip söküğü
belki de direkt sonuç beklediğim için hep bozdum ama aslında bozduğum hep 3.günlerde sadace %0.09 ilerleme kaydetmişim. Bu 100 günlük sürecimde hedefe değil, sürece odakalancağım.
100.gün sonunda %100 benim için ondan sonraları çok pis katlanıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 456
Yani bir işe başladığımızda hemen sonuç almayı beklememeliyiz biz süreklilik gösterirsek sonuç katlanarak artacak?okuduğum atomik alışkanlıklar kitabında olan grafik gözümü açan grafik. Hep direkt sonuç almayı beklediğim için bozdum yani taş kırma makinesi gibi 100 kez darbe vurur ama 101. de ortadan ikiye ayrılır 1.darbe de kırılmasını bekliyordum ben bakış açımı değiştirdi.
hocam x / 28 100 fln manası ne ders için ben onu tam anlayamadım da9.gün. nofap ilerleme %0.81. ders çalışma süresi hedef 2800 saat. %0.64 müzik bırakma %0.01
cinsel dürtü geliyor geldiği anda ben Bağımlıyım diyorum ve bağımlılıktan kurtulmak istiyen insan şuan neyapardı diyorum bu cidden işe yarıyor
ben mesela derhaneye diicem benim açımdan nasıl olacak9.gün. nofap ilerleme %0.81. ders çalışma süresi hedef 2800 saat. %0.64 müzik bırakma %0.01
cinsel dürtü geliyor geldiği anda ben Bağımlıyım diyorum ve bağımlılıktan kurtulmak istiyen insan şuan neyapardı diyorum bu cidden işe yarıyor
hocam benimde 3000 saatlik bir hedefim vardı günlük 10 saat yapıcamtım ama hiçbir zaman 10 üstü göremedim 8 9 hep bu saatlerHedefim yksye kadar 2800 saat çalışmak o gün çalıştığım saati 28 e bölüyorum mevcut olan ilerlemeye ekliyorum. motive ediyor beni