Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Terminatör Olacağım

2. Gün: temiz kapattık süreç hiç bozulmamışta devam ediyor gibiyim.

Son düzenleme:
3. Gün: RELAPSE. gayet güzel gidiyorduk bugün taki 23.00 a kadar yine boş otururken biraz sonra cilt bakımı yapıp yatacaktım biranda oldu bir öncekine göre daha uzun ve keyifliydi sperm kalitesi iyiydi ereksiyon süreçten önceye göre çok çok iyiydi. Sabahtan belliydi aslında garip bir ereksiyonla uyandım. Birde bugün üzücü bir haber alıp duygularımı bastırdığım için böyle bir patlak verdi herhalde. Yarın devam edeceğim….

Son düzenleme:
1. Gün: Biraz anksiyete var. Abi nasıl etkiliyor anlamadım özgüven düşüklüğü ve kaygı antsiyrte vesvesede ciddi artışlar gördüm bugün. Nasıl oluyorda bu illeti bırakınca özgüven artıyor kaygı azalıyor adam gibi hissediyprsunda bir kere bozma ile yerle bir oluyorsun. Vücüttan ne eksiliyorda böyle oluyor anlamadım.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6