Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Terminatör Olacağım

2. Gün: temiz kapattık süreç hiç bozulmamışta devam ediyor gibiyim.

Son düzenleme:
3. Gün: RELAPSE. gayet güzel gidiyorduk bugün taki 23.00 a kadar yine boş otururken biraz sonra cilt bakımı yapıp yatacaktım biranda oldu bir öncekine göre daha uzun ve keyifliydi sperm kalitesi iyiydi ereksiyon süreçten önceye göre çok çok iyiydi. Sabahtan belliydi aslında garip bir ereksiyonla uyandım. Birde bugün üzücü bir haber alıp duygularımı bastırdığım için böyle bir patlak verdi herhalde. Yarın devam edeceğim….

Son düzenleme:
1. Gün: Biraz anksiyete var. Abi nasıl etkiliyor anlamadım özgüven düşüklüğü ve kaygı antsiyrte vesvesede ciddi artışlar gördüm bugün. Nasıl oluyorda bu illeti bırakınca özgüven artıyor kaygı azalıyor adam gibi hissediyprsunda bir kere bozma ile yerle bir oluyorsun. Vücüttan ne eksiliyorda böyle oluyor anlamadım. stresimi yönetmeye çalıştım elimden geldiğince lakin yinede biraz sarstı beni antrenmanda pump alamadım güç düştü aniden. Üstelik hiçbir sebep yokken yaşadım akşama kadar nefesimi kontrol edemedim sürekli bir panik halindeydim.

Son düzenleme:
3. Gün: son iki gündür anksiyete stres sosyal kaygı özgüvensizlik ne varsa geri döndü bugün daha da iyi hissediyorum. İçimde anlamsız bir panik hali vardı. Şu belirtileri gördükçe ömür boyu bu illetten uzak durmayı düşünüyorum.

4. Gün: Relapse…
Bugün sabah 6.30 gibi kalktım dışarı 45 dk kardiyomu yapmaya çıktım kulaklık kullanmıyorum artık amtremanlardada. Mutlu mutlu evime geldim kahvaltımı yaptım tekrar dışarı çıktım hiç kaygı anksiyete olmadan dışarıda biraz gezip eve geldim tam öğle yemeği hazırlayacaktım telefonla ilgilenirken relapse oldum.

Son düzenleme:

UBERMAN

09.09.2026 - {∞}
1. Gün: Biraz anksiyete var. Abi nasıl etkiliyor anlamadım özgüven düşüklüğü ve kaygı antsiyrte vesvesede ciddi artışlar gördüm bugün. Nasıl oluyorda bu illeti bırakınca özgüven artıyor kaygı azalıyor adam gibi hissediyprsunda bir kere bozma ile yerle bir oluyorsun. Vücüttan ne eksiliyorda böyle oluyor anlamadım. stresimi yönetmeye çalıştım elimden geldiğince lakin yinede biraz sarstı beni antrenmanda pump alamadım güç düştü aniden. Üstelik hiçbir sebep yokken yaşadım akşama kadar nefesimi kontrol edemedim sürekli bir panik halindeydim.
Biraz vakit ayırıp günlüğünü baştan sona okudum, ilk başladığın zamanda güzel ilerlemişsin. 30. günden sonra chaser effecte girmişsin. 3. - 4. günlerde bozman bunun bir kanıtı.

Öncelikle berbat bir his olduğunu çok iyi biliyorum 5 yıldır ara ara 40. - 50. günlere gelsem de genel olarak chaser (takip) dönemindeydim.

Özellikle bu yazıya yanıt veriyorum çünkü bize bir kere bozmaktan bir şey olmaz deseler bile aslında öyle bir şey yok. Bir kere bozunca kendini nofap yaparak çıktığın uçurumdan aşağı doğru atıyorsun. Geri de toparlanman o uçurumun aşağısından - yani dipten - zirveye doğru tırmanmana bağlı. Güzel ilerledin fakat bir kere yapmak senin biriktirdiğin menini değersiz bir çıkış yoluna bırakman oldu.

Dediklerimi iyice düşünmen gerekli. Gerekirse bir süreliğine tuşlu telefona geç. İrade terbiyesi ile kendini bu yolda tekrar ilerlet. İyi süreçler...

Biraz vakit ayırıp günlüğünü baştan sona okudum, ilk başladığın zamanda güzel ilerlemişsin. 30. günden sonra chaser effecte girmişsin. 3. - 4. günlerde bozman bunun bir kanıtı.

Öncelikle berbat bir his olduğunu çok iyi biliyorum 5 yıldır ara ara 40. - 50. günlere gelsem de genel olarak chaser (takip) dönemindeydim.

Özellikle bu yazıya yanıt veriyorum çünkü bize bir kere bozmaktan bir şey olmaz deseler bile aslında öyle bir şey yok. Bir kere bozunca kendini nofap yaparak çıktığın uçurumdan aşağı doğru atıyorsun. Geri de toparlanman o uçurumun aşağısından - yani dipten - zirveye doğru tırmanmana bağlı. Güzel ilerledin fakat bir kere yapmak senin biriktirdiğin menini değersiz bir çıkış yoluna bırakman oldu.

Dediklerimi iyice düşünmen gerekli. Gerekirse bir süreliğine tuşlu telefona geç. İrade terbiyesi ile kendini bu yolda tekrar ilerlet. İyi süreçler...
Değerli yorumun için teşekkürler dostum.
Benim problemim boş vakit aslında pek boş vaktim kalmıyor hayat koşuşturmasından. Genelde off günlerimde oldu relapse.

1. Gün: artık toparlanmanın vakti geldi 2 ayı görmek istiyorum. Bugün herhangi bir olumsuz durum yaşamadım relapseden kaynaklı. Biraz cıvıklık vardı üstümde sadece.

2. Gün: dün biraz yoruldum antrenmanda ve 4 5 gündür dinlenmiyordum ondan dolayı merkezi sinir sisteminde bir yorulma meydana geldi ve beraberinde anksiyete sindirim sorunları oldu bugün biraz.

3. Gün: Hayatı kazanmaya devam ediyorum.
meğer en büyük hata benmişim. Güleryüz güzel enerji birşeyleri çözüyormuş halbuki. En ufak kaygı herşeyi yerlebir ediyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6