1. Gün: Biraz anksiyete var. Abi nasıl etkiliyor anlamadım özgüven düşüklüğü ve kaygı antsiyrte vesvesede ciddi artışlar gördüm bugün. Nasıl oluyorda bu illeti bırakınca özgüven artıyor kaygı azalıyor adam gibi hissediyprsunda bir kere bozma ile yerle bir oluyorsun. Vücüttan ne eksiliyorda böyle oluyor anlamadım. stresimi yönetmeye çalıştım elimden geldiğince lakin yinede biraz sarstı beni antrenmanda pump alamadım güç düştü aniden. Üstelik hiçbir sebep yokken yaşadım akşama kadar nefesimi kontrol edemedim sürekli bir panik halindeydim.
Biraz vakit ayırıp günlüğünü baştan sona okudum, ilk başladığın zamanda güzel ilerlemişsin. 30. günden sonra chaser effecte girmişsin. 3. - 4. günlerde bozman bunun bir kanıtı.
Öncelikle berbat bir his olduğunu çok iyi biliyorum 5 yıldır ara ara 40. - 50. günlere gelsem de genel olarak chaser (takip) dönemindeydim.
Özellikle bu yazıya yanıt veriyorum çünkü bize bir kere bozmaktan bir şey olmaz deseler bile aslında öyle bir şey yok. Bir kere bozunca kendini nofap yaparak çıktığın uçurumdan aşağı doğru atıyorsun. Geri de toparlanman o uçurumun aşağısından - yani dipten - zirveye doğru tırmanmana bağlı. Güzel ilerledin fakat bir kere yapmak senin biriktirdiğin menini değersiz bir çıkış yoluna bırakman oldu.
Dediklerimi iyice düşünmen gerekli. Gerekirse bir süreliğine tuşlu telefona geç. İrade terbiyesi ile kendini bu yolda tekrar ilerlet. İyi süreçler...