Evet.İlginç gelicek ama 110 günü geçen bu neverfap serüvenimde tam anlamıyla bir tetikleyici paranoyasına sahip oldum.Tabiki bu 110 günlük süreçte pmo ya yenik düşmedim.Fakat bu süreçte yaşadığım anlık krizler,istenmeyen tetikleyiciler görünce yaşanan psikolojik baskı,bunalım ve sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibi bir anda kalbime saplanan korku (hiç beklenmedik bir anda sanki karşınıza tetikleyici çıkıyormuş gibi bir durum.Beklemidiğiniz bir anda birisinin sizin ödünüzü feci bir şekilde koparması gibi bir durum diyebiliriz empati kurmak isteyenler için) akabinde elte titreme vs.Karşıma bir anda çıkan tetikleyicilerden ve buna istemeden maruz kalmaktan bıktım.Şimdi muhtemelen diyeceksiniz ki instagramı azalt,sosyal medyada geçirdiğin vakti azalt,internette vakit geçirdiğin siteleri düzgün seç vs.Pmo sürecime olan saygımdan ve başarma şevkimden dolayı zaten bunların hepsini neverfap sürecimin yarısına geldiğimde yapmaya başladım.Yaklaşık 2 aydır sosyal medya kullanmıyorum,internette 1,2 site dışında girdiğim pek site yok.Buna rağmen bir haber sitesine giriyorsunuz,kenarda saçma sapan kadın ürünleri reklamı bikini mankenleri vs,youtubeda hiç alakasız bir video izlerken bir anda önüme çıkan inanılmaz manasız tetikleyici.Oyun oynarken bile karşıma ağır bir tetikleyici çıktı üstelik hiç çıkma ihtimali verebileceğiniz bir oyunda değil.Özetlemek gerekirse artık bu tarz bir paranoyaya sahibim.Her yerden her an tetikleyici çıkacak korkusu ile doğru düzgün hiçbir şey yapamıyorum artık. Önerileriniz var mı?