30.Gün
An itibariyle rekorumu kırdım.O süreçten farklı olarak yaptığım şey dine yönelmekti.
Vakit olarak boş olduğum dönemlerden geçiyorum.Biraz dayanmam lazım.Programlarım hep ileri tarihlerde.O günlere gelirsem çok daha güzel geçecek inşAllah.
Karşı cinse ait her şey çok fazla ilgimi çekiyor...
Canım bir iki gündür dopamin istiyor ve hiçbir şey yapasım gelmiyor maalesef.
Eveeeet,gelelim bugüne.Mübarek 30.Gün:
Bugün sürecimin en zor günüydü.30 gündür adamakıllı krizi ilk defa bugün yaşadım.Gün içinde yapmam gereken her şeyi yaptım.Yine de sabahtan akşama kadar krizdeydim.30 gündür ilk defa bozsam mı diye düşündüm.Canım çok fazla tetikleyiciye bakmak istedi.Ben de bile isteye google da tetikleyici aradım resmen.Yani böyle çok bariz değil ama.Risk barındıran şeylere girmemem gerekirken girdim.Şükürler olsun ki karşıma adam akıllı bir tetikleyici çıkmadı.Kapılmadım yani.
Özetle bugün gün boyu kendimle savaştım.Yaralar aldım kabul ediyorum.Ama vazgeçmedim.Her ne olursa olsun PMO yapmamalıyım dedim kendime.
Elhamdülillah sonunda gün bitti.
Birkaç gün kendime dikkat etmek zorundayım.Yarınım,bugünüm gibi olmamalı.Yoksa eminim ki iradem çok fazla dayanamaz ve süreç bozulur.Hatalarımı not aldım.Ona göre hareket edeceğim.
30 dan sonrasına ilk defa çıkacağım.Neler getirecek merak ediyorum.
Elbet krizler gelecek.Beynim bana türlü türlü bahaneler sunacak,beni kandırmaya çalışacak.Sıkıntı yok.Allah'ın izniyle her krizden daha güçlü çıkacağım.
Kendime Not:TAVİZ VERME.ASLA VAZGEÇME.GÜZEL GÜNLER İÇİN SABRET...