Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Uzun Günlü Süreçlerden Sonra Neden Relasp Olunur?

123

Yeni Fapstronot
Herkese hayırlı uzun süreçler diliyorum. Formda bir süredir gözlemlediğim merak ettiğim bir konu var. Uzun günlü süreçlerde relaps olanlar var. Bunun oranı nedir araştırmak lazım lakin niçin bağımlılıktan kurtulmuşken tekrar PMO yapılıyor? Özellikle bu duruma düşmüş olanlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Bunlardan biri de benim. Kendi kişisel günlüğümde bunu paylaştım. Benim tespitlerim ve çıkarımlarım bu şekildeydi dostum. Kısaca rehavet, değişimleri takiğ edememek, kalenin içini zamanla boş bırakmak, düşman nasıl olsa yok diye koruyucu birlikleri sağlam tutmamak. Her şehir fethedilir. Yeter ki zayıflıkları olmasın.

Son düzenleme:

kral6666

Yoda
Herkese hayırlı uzun süreçler diliyorum. Formda bir süredir gözlemlediğim merak ettiğim bir konu var. Uzun günlü süreçlerde relaps olanlar var. Bunun oranı nedir araştırmak lazım lakin niçin bağımlılıktan kurtulmuşken tekrar PMO yapılıyor? Özellikle bu duruma düşmüş olanlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler
Dostum çünkü bağımlılık asla tam anlamıyla ölmüyor sen kurtuldum artık diyorsun ancak duygusal boşluklar gibi nedenlerle seni yoklayan bir taraf hep oluyor.
Tabiki krizlere daha dayanıklı hale geliyorsun zamanla ama tabiki bir anlık gaflet seni kolayca düşürebiliyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6