jacksparrow
Venüs Yolcusu
Merhaba arkadaşlar, umarım doğru yere yazıyorum. 16 yaşındayım ve sanırım 10 yaşından beri mast yapıyorum ve video izliyorum. İyice zırvanadan çıktı. 12 li yaşlarda baya bi kötüydü. Hergün 8 nedir ya ama kendimi elektronik malzemelere verdim. Sevdiğim hobimdi,öyle öyle azalttım ama karantinayada girince patlak verdi ve bu yıl bunun bir bağımlılık olduğunu öğrendim ve defalarca denedim bugün gene 4. günde bozdum. İlk defa 4.güne gelebildim o da ailecek tarlaya gitmiştik. 4 gün boyunca çalıştım hiçte aklıma mast ve videolar gelmedi. Eve gidince bozacağımdan korkuyordum ve oldu da. Uyandım ve düşünmeden elim oraya gitti. Nasıl olsa videolar zarar veriyor mast zarar vermiyo diye kandırdım. Ya öyle bişey ki zararını biliyorsun ama hala yapıyorsun. Baya bi irade isteyen bişey bişeyle meşgul olayım diyorum ama tarladaki işler gibi değil. Elime kitap aldım ama hiçbirşey anlamıyorum. Okuduğumu anlamıyorum isterim ki 5 6 saat durmadan kitap okuyayım ama olmuyor. Hiçbirşey sarmıyor ve hep sıkkın moddayım siz ne yapıyorsunuz, vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz, bana tavsiyeleriniz var mı?