Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yalnız Olduğum İçi̇n Bırakamıyorum

yigitozalp

Yeni Üye
Katılım
9 Ara 2020
Mesajlar
13
Tepki puanı
9
Puanları
3
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir sevgilim yok kız arkadaş bulamıyorum. Hangi kıza yanaşsam red yedim. Şimdi her şey kızmı yaa diyecek arkadaşlar olacaktır, yaşım büyük ve geçmişte 6 ay yapmadığım dönemlerde hep kız arkadaşım vardır ve manevi olarakta Pmo 'ya ihtiyacım yoktu.

Normal arkadaşım da yok bu arada maalesef. Sosyal ortamım pek yok bu sebeple stres olup krize girip mas. yapıyorum. Kendini geliştir kitap oku vb. tavsiyeler vermeyin lütfen. Yaşım büyük ve sosyal ortam için çabalıyorum da fakat kızlar istemiyor. Tanışmak için mesaj attığımda karşılık bile vermiyorlar.

Özelden yardımcı olmak isteyen varsa yazsınlar lütfen.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
N

neurosoft

Misafir
Yaşınız tam olarak kaç? Severek yaptığınız ve kendinizi spesifik olarak o alanda ileri taşımaya çalıştığınız bir hobiniz var mı? İletişim kurmayı kolaylaştıracak ortamlarda bulunuyor musunuz? Aynı zamanda kız arkadaştan önce kendi hemcinslerinizden arkadaş edinmeniz daha iyi olabilir. Bu sayede kız arkadaşınız olmasa bile iletişim kurabileceğiniz birileri olur. Yeni insanlarla tanışmak için farklı ortamlara girme fırsatlarını iyi değerlendirmek yararlı olabilir.
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
805
Tepki puanı
1,861
Puanları
160
Geçmişten bugüne neler değişti? Bu konuda farkındalık elde etmene yardım edebilirim. Anlaşılan bir sorun var. Direkt strese girip yapmak dışında bilinçaltında olabiliyor bu sorun.
 

Mr. İrade

Venüs Yolcusu
Katılım
12 Tem 2021
Mesajlar
77
Tepki puanı
119
Puanları
39
Redpill ve pua'ya bir bakabilirsiniz. Ben düşüncelerine katılmasam da size uygun duruyor.
Ayrıca kız arkadaş ben süreçte gerekli değil ama sosyallik önemli (yine de şart değil!).
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst