Wilm Hosenfeld
Yeni Fapstronot
Konuya nereden başlayacağımı inanın bilemiyorum. Son zamanlarda bulunduğum durumdan sıkıldım ve hayatıma yeni bir başlangıç yapmak üzere NoFap’a katılmak istedim, bu süreçte bu bağımlılığımı bırakmak için uzun uğraşlar ve gayretler içerisindeyim, hala da sürecimi devam ettiriyorum. Beni kötü hissettiren şey ise hayatımda yaşadığım yalnızlık ve değersizlik hissi yaşam enerjimi sömürüyor. Kırılgan bir yapım var. Duygusal bir insanım. Ancak bunu pek dışarıya yansıtmam. Bulunduğum arkadaş ortamında oldukça sevilen biriyim. Buluşmalara çağırılırım. Fakat günümün çoğunda Whatsappım boş olur. Arayan soran olmaz. Yakın zamanda da kendisine derin duygular beslediğim karşı cinsten birinin bana ikiyüzlülük yaptığını öğrendiğimde ise bu benim ruh halimi daha da kötü hale getirdi. Kendisiyle tanışmamdan bu yana yaşadıklarımı anlatmaya kalksam forumu kaplar. Başınızı şişirmeyeyim. Bazen kendimde bir sorun mu var ? Sıkıcı bir insan mıyım ? Muhabbetim insanları sarmıyor mu ? Gibi sorularla kafamı doldururum. Depresif bir ruh hali aldı beni, bir şeyleri yapma isteği ve hevesini kendimde bulamıyorum. Zor zamanlardan geçiyorum dediğim gibi. Yetersiz hissediyorum. Uyku düzenim bozuk ve uykuya dalmakta sorun yaşıyorum 3 aydır. Overthinking sorunu da baş gösteriyor uzun süredir, bazen kafamın içinin yandığını hissediyorum aşırı düşünmekten dolayı.
Garip garip rüyalar görüyorum, ailemin üzerinde de bir uğursuzluk var. Mutsuzluk var. Aşk hayatımın da pek iç açıcı olduğunu da söyleyemem üstte yazdığım gibi. İçimi dökmek istedim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler hepsini dikkate almaya çalışacağım.
Garip garip rüyalar görüyorum, ailemin üzerinde de bir uğursuzluk var. Mutsuzluk var. Aşk hayatımın da pek iç açıcı olduğunu da söyleyemem üstte yazdığım gibi. İçimi dökmek istedim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler hepsini dikkate almaya çalışacağım.