Noneverrrr+impasıbıl
Deneyimli Üye
Veee bumm 76. Gün relapse, en iyi üçüncü rekorum. 76 gün boyunca ne izledim ne fap yaptım bu çok iyi sadece bir gün relapse oldum kendimi anlık hazla iyi hissediyorum ancak ilerleyen günlerde geri çekilme semptomları yaşayacağım peki depresif mi olmalıyım? Tabikide hayır bardağın dolu tarafından bakmalıyız 76 ya 1. Geçenler de hesapladım neverfapten haberdar olduğumdan bu yana bağımlılığımı 8 de 1 ine düşürmüşüm bu da çok iyi bir rakam. Evet enerjim düştü evet isteksizlik oldu ama abartmaya gerek yok bağımlı olduğumuz zamanlar ölmedik yaşıyorduk şuan iyi konumdayız buna üzülmememiz lazım nosebo yapıyoruz belkide o depresif halden çıkamıyoruz unutun gitsin relapse oldum ve forumda yazan etkiler şuan kayboldu demeyi, ne geldi ki gitsin bu bir enzim bu başlı başına bir fayda vermez belki birkaç tane verir gerisi hep neverfapı kullanarak yaptığımız şeylerle gelen etkilerdir o zaman madem işin %95 i bir şeyler yapıp kendimizi geliştirmek o zaman hadi yapalım neverfap enzimini de kullanalım ama gün sayısının ilerlemesi bizim elimizde mi? Hayır bakın saate saniye hep aynı hızda ilerliyor ne bir an geri ne bir an ileri alabiliriz oturup relapse oldum şimdi nasıl tekrar 90 küsürlere geleceğim demeyi bırakalım 70. Günde niye offf 90 lara nasıl gidicem demedin? Çünkü zaman geçecek ve o gün gelecekti evet dostlarım inanalım bu bağımlılığı SAYILARLA DEĞİL ORANLARLA ANALİZ EDELİM