Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yanlış Düşünüyoruz

Noneverrrr+impasıbıl

Deneyimli Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
180
Tepki puanı
301
Puanları
111
Veee bumm 76. Gün relapse, en iyi üçüncü rekorum. 76 gün boyunca ne izledim ne fap yaptım bu çok iyi sadece bir gün relapse oldum kendimi anlık hazla iyi hissediyorum ancak ilerleyen günlerde geri çekilme semptomları yaşayacağım peki depresif mi olmalıyım? Tabikide hayır bardağın dolu tarafından bakmalıyız 76 ya 1. Geçenler de hesapladım neverfapten haberdar olduğumdan bu yana bağımlılığımı 8 de 1 ine düşürmüşüm bu da çok iyi bir rakam. Evet enerjim düştü evet isteksizlik oldu ama abartmaya gerek yok bağımlı olduğumuz zamanlar ölmedik yaşıyorduk şuan iyi konumdayız buna üzülmememiz lazım nosebo yapıyoruz belkide o depresif halden çıkamıyoruz unutun gitsin relapse oldum ve forumda yazan etkiler şuan kayboldu demeyi, ne geldi ki gitsin bu bir enzim bu başlı başına bir fayda vermez belki birkaç tane verir gerisi hep neverfapı kullanarak yaptığımız şeylerle gelen etkilerdir o zaman madem işin %95 i bir şeyler yapıp kendimizi geliştirmek o zaman hadi yapalım neverfap enzimini de kullanalım ama gün sayısının ilerlemesi bizim elimizde mi? Hayır bakın saate saniye hep aynı hızda ilerliyor ne bir an geri ne bir an ileri alabiliriz oturup relapse oldum şimdi nasıl tekrar 90 küsürlere geleceğim demeyi bırakalım 70. Günde niye offf 90 lara nasıl gidicem demedin? Çünkü zaman geçecek ve o gün gelecekti evet dostlarım inanalım bu bağımlılığı SAYILARLA DEĞİL ORANLARLA ANALİZ EDELİM
 

Noneverrrr+impasıbıl

Deneyimli Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
180
Tepki puanı
301
Puanları
111
Yapma be , uzun süre sonra günlük okuyayım diye gelmiştim üzdün kanka. Ben de bozdum gece , inşaallah ikimiz de 90 gün sonra neverfap mezunu olarak devam ederiz hayata. Güçlü ol moralini bozma.
Moralimi asla bozmam kimse de bozmasın bu yol 90. Günde biten bir yol değil tıpkı hayat gibi ölene kadar bu yolda savaşmaya devam o islamafobik olan masonların bu ferre dayatmasını kırmak için elimizden geldiğince yayacağız bunu iyiler kazanacak çok dindar biri değilimdir ama inancımı yitirmedim evelallah Allah nurunu tamamlar
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst