Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yks 2026 Için Tavsiye

Eren11

Yks Fatihi
Merhabalar dostlar, bu yıl 12. sınıf oluyorum ve ufaktan çalışmaya başlamam gerektiğini fark ettim. Forumdaki mezun veya 12lerden tavsiyeleri için bu konuyu açıyorum. Deneyimlerinizi lütfen benle paylaşın. Süreç hakkında biraz da bahsederseniz sevinirim, teşekkür ederim.

BloodRien

Yoda
konuları öğrenebildiğin en hızlı şekilde bitir.
insanların şu ayda şu konuyu bitir bu ayda bunuyap demesini kulak asma
konular ne kadar hızlı biter ise test, deneme ve tekrar yapma sayın daha fazla olacak
konuları bitir kardeşim ve gerçekten istediğin üniversite için çalış
yapmak istediğin işin en iyi üniversitesini oku
başarılar dilerim .

Eren11

Yks Fatihi
konuları öğrenebildiğin en hızlı şekilde bitir.
insanların şu ayda şu konuyu bitir bu ayda bunuyap demesini kulak asma
konular ne kadar hızlı biter ise test, deneme ve tekrar yapma sayın daha fazla olacak
konuları bitir kardeşim ve gerçekten istediğin üniversite için çalış
yapmak istediğin işin en iyi üniversitesini oku
başarılar dilerim .
Sağ olun hocam🙏

edepliserseri

Yeni Üye
Konularını hızlıca bitir ancak hızlıca bitirirken de anladığından emin ol. Her ünite, konu ve kazanımdan ne kadar çok farklı soru çeşiti ve tarzı görürsen o kadar senin yararına olacaktır bu yüzden bir konu ile ilgili standart kaynaklar yerine sürekli farklı kaynaklardan soru taraması yapabilirsen iyi olur

Eren11

Yks Fatihi
Konularını hızlıca bitir ancak hızlıca bitirirken de anladığından emin ol. Her ünite, konu ve kazanımdan ne kadar çok farklı soru çeşiti ve tarzı görürsen o kadar senin yararına olacaktır bu yüzden bir konu ile ilgili standart kaynaklar yerine sürekli farklı kaynaklardan soru taraması yapabilirsen iyi olur
Teşekkür ederim 🙏

LordOfTheRings

Yeni Üye
Düzenli bir çalışma programın olsun, ilk başta azar azar başla sonrasında çalışmanı arttır. AYT için konu çalışmanı tyt için de bol bol deneme çözmeni tavsiye ederim aynı zamanda iyi bir arkadaş çevren olsun hem yalnız kalmazsın hem de birbirinizi motive edersiniz. Bir de unutmadan şunu söyleyeyim ayt çalışanın, tyt ise hızlı olanın kazandığı bir sınavdır.

Antifapderneği

Merkür Yolcusu
Selam, aynı konuyu ben de bir yıl önce açmıştım Tyt 70 Netten 100+ Nete Nasıl Çıkabilirim
Tavsiyeler güzel bakabilirsin
Benim tavsiyem ise tytyi bitirmek için kendini kasma tyt kendi kendine bitiyor zaten denemelerdeki sorulardan öğrenirsin çoğu kalıp sorunun cevabını Eğer 11 in sağlamsa tebrik ederim için rahat olabilir faydasını göreceksin. Sağlam değilse hemen çalışmaya başla az ve öz şekilde YouTube dan ilerle konu bitimi soru çöz ,yaz için tamamsın
Haftada bir denemelere girmekten korkma tüm konuları bitirmeden girmek seni daha çok geliştirecek emin ol ve kendini kasma daha martta msü olacak asıl netlerin orada çıkacak
Ve bence milleti de çok ipleme benim bu civarlarda saatlerim 5 falandı eylüle kadar kendini kasma tabii senin mentalitene bağlı eğer hızlı yorulan biriysen temkinli çalış zaten son 3 ay mart Nisan mayıs deli gibi basıcan okula da gitmezsiniz haziranı saymadım son tekrarlar deneme vs ile geçecek
Ve en önemlisi hiç bir koçla veya dershane rehberlikçisiyle çalışma ben yaptım ve beklediğim sıralamadan düşük gelecekse sebebi bu herkes kendinin doktorudur aman diyeyim
Son olarak bu bir süreç ve bunun için kendini yıpratma tıp okursan seni standart ve yoğun bir hayat bekliyecek uzun süre , mühendis olursan kendini geliştirme stajlar şirketlerde çalışmak falan yani istersen birinci ol pratik zekanı kullanmadan ve yaptığın işi sevmeden başarı gelmiyor bu süreci mental bir antrenman olarak gör kolay gelsin iyi çalışmalar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6