Selam, aynı konuyu ben de bir yıl önce açmıştım
Tyt 70 Netten 100+ Nete Nasıl Çıkabilirim
Tavsiyeler güzel bakabilirsin
Benim tavsiyem ise tytyi bitirmek için kendini kasma tyt kendi kendine bitiyor zaten denemelerdeki sorulardan öğrenirsin çoğu kalıp sorunun cevabını Eğer 11 in sağlamsa tebrik ederim için rahat olabilir faydasını göreceksin. Sağlam değilse hemen çalışmaya başla az ve öz şekilde YouTube dan ilerle konu bitimi soru çöz ,yaz için tamamsın
Haftada bir denemelere girmekten korkma tüm konuları bitirmeden girmek seni daha çok geliştirecek emin ol ve kendini kasma daha martta msü olacak asıl netlerin orada çıkacak
Ve bence milleti de çok ipleme benim bu civarlarda saatlerim 5 falandı eylüle kadar kendini kasma tabii senin mentalitene bağlı eğer hızlı yorulan biriysen temkinli çalış zaten son 3 ay mart Nisan mayıs deli gibi basıcan okula da gitmezsiniz haziranı saymadım son tekrarlar deneme vs ile geçecek
Ve en önemlisi hiç bir koçla veya dershane rehberlikçisiyle çalışma ben yaptım ve beklediğim sıralamadan düşük gelecekse sebebi bu herkes kendinin doktorudur aman diyeyim
Son olarak bu bir süreç ve bunun için kendini yıpratma tıp okursan seni standart ve yoğun bir hayat bekliyecek uzun süre , mühendis olursan kendini geliştirme stajlar şirketlerde çalışmak falan yani istersen birinci ol pratik zekanı kullanmadan ve yaptığın işi sevmeden başarı gelmiyor bu süreci mental bir antrenman olarak gör kolay gelsin iyi çalışmalar