Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1 Temmuz – 1 Eylül Meydan Okuması (Ve Ötesi)

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Bende birşeyler yazıcam ama şimdi değil müsait olunca unutmayayyım diye yazdım şimdilik

Karimov077

Yeni Fapstronot
Maalesef 37-ci günde relapse oldum.İyi başlamıştım ancak, başaramadım.Relapse olmadan önce haber sitelerine bakıyordum, gördüğüm haberdeki bir kadın beni acayip tetikledi.Sonrası ise relapse.

Bu 37 gün bana çok güzel tecrübe kattı.Yeniden başlıyıcam, pes etmek yok ! Ayrıca kendim için günlük açıcam burada.Bu günlük olayınıda yeni öğrendim.Geriye kalan katılımcı arkadaşlara başarılar.

SEDOU12

Neptün Yolcusu
kısa bir durum özeti geçeyim hemen:süreç şuanlık güzel geçiyor dikkat sürem artı,özgüvenimde iletişim becerimde artış var,enerjim bayağı yüksek,
ve kısaca bunlar şu 1 aydır çok yoğunum bitsin foruma dönücem gene

SEDOU12

Neptün Yolcusu
1 eylülü geçtik durumlar ne beyler

Sağlam bir şekilde getirdim süreci sadece zaman konusunu bir türlü aşamadım. Az kalan zamanı değerlendirmenin yöntemlerini test ediyorum. Doğru yöntemi defalarca uygulamam gerekiyor.

Chumyuk

Fapichulo
Selamlar, oldukça yoğun bir dönemin içerisinde burayı unutmuşum. Kusura bakmayın.
SEDOU12 hocam tamamlamış ve yazılarınızı da paylaşmışsınız, harikasınız. Sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Evet, 1 Eylül'e gelen ve devam etmek isteyen kaç kişiyiz?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6