Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1 Temmuz – 1 Eylül Meydan Okuması (Ve Ötesi)

TheWalkingFapper34

Yeni Fapstronot
Dostlar ben bugün süreci bozdum ancak çalıştığım için relapse'i şuanda detaylı analiz edemeyeceğim.

Bugün saat 23:59'da sayacı sıfırlayıp 5 Temmuz itibariyle yeni sürecime/vetireme baslayacağim.

Detayli bir relapse analizi gelecektir.

scrimweak

Yeni Üye
arkadaşlar önceki sürecim 23 gündü ve bozmuştum o günden beri nofap'in gereksiz olduğuna kendimi inandırmışım fakat tekrar başlamak istiyorum ama sürekli gereksiz olduğunu düşünüp relapse oluyorum yardımcı olur musunuz lütfennn?

Karimov077

Yeni Üye
arkadaşlar önceki sürecim 23 gündü ve bozmuştum o günden beri nofap'in gereksiz olduğuna kendimi inandırmışım fakat tekrar başlamak istiyorum ama sürekli gereksiz olduğunu düşünüp relapse oluyorum yardımcı olur musunuz lütfennn?
Beynin seni kandırıyor.Sitede tonlarca yazı var, PMO'yu bıraktım hayatım düzeldi diye.Sence bu kadar insan yalanmı söylüyor ?

Beyninden gelen o gereksiz sesleri dinleme.

notfapper

Yeni Fapstronot
Bugün 7 temmuz sizce rüyalanmak için erkenmi sürece 1 Temmuz'da sizinle başladım

notfapper

Yeni Fapstronot
Bu rüyalanmadan sonra maalesef relapse yaşadım artık rüyalandığım gün telefonu kapatacağım

Chumyuk

Fapichulo
Üzücü haber, yine de bizi izlerken hayatını daha iyi hale getirmek için yeterli motivasyona sahip olursun bu esnada

notfapper

Yeni Fapstronot
Aynen şimdi kendim analizleri yaptım bu işi bitireceğim bu sefer sadece 10 gün geç mezun olacağım inşallah

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6