Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2023’Te Tekrar Monk Mode / Ludwig

Ludwig

Deneyimli Üye
-0-

- radikal bir karar aldim. sinema ve muzik disinda rahatlamak ve eglenmek icin bir sey tuketmeyecegim. 1 yahut 2 hafta sonra sinemayi da birakacagim. tabii, belki arada bir faydali yapimlar izleyebilirim ama eglence icin sinema bir sureden sonra hayatimdan cikacak bunlar yerine bos vakitlerimde felsefe-dini eserler okumaya donucem.
- su andan itibaren. instagram. youtube. pc oyunlari, internette bos bos gezinme, telefon bagimliligi benim icin yasak olucak.
- zaten kendimle olan savasim yorucu geciyor. bir de dikkatimi dagittigim zaman hayattan komple kopabiliyorum. bunu engellemek ve potansiyelimi arttirmak istiyorum.

Son düzenleme:

Ludwig

Deneyimli Üye
- krizdeyim. dizi izlerken tetikleyiciye rastladim. guzel bir kadindi. durtusel tarafim onunla iliski yasamak istedi, limbik sistemim dumeni eline almis beniml konusuyor gibiydi. dizideki kizla iliski yasamak mumkun olmadigi icin, nefsim hemen pmo istegine yoneldi. sanal bir tatmin aradi. chaser effectle beraber bu kriz siddetli bastiriyor.

Ludwig

Deneyimli Üye
dayandim. yenilmedim. simdilik dusmedik.

hedef: her gun buraya yazilacak, sebep; surecte oldugunu her gun hatirlamak

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6