Selam kardeşlerim bu duruma ben kendimce deneyim, fikir, araştırma, genel kullanıcı, deneyimleri, 5 yıl bıkmadan usanmadan araştırma vs sonucu şu şekilde kendime inandırmaya başladım; Her biyolojik yapı kendine özgüdür özellikle insanlar için şöyle bi durum mevcut hastaneye gideriz doktor bize ilaç yazar bu ilaçla bazı hastalad iyileşiyor bazıları geç iyileşiyor bazı hiç iyileşmiyor bazıları ise zehirlenebiliyor, hepimizin mikri düzeyde beden içi hormon vitamin nörotransmitter üretimimiz tamamen kendimize özgüdür ve bir de şu şekilde bir örnek vereyim; milyonlarca insan body yapar ilaca başlar bazı insanlar o ilaçlarla iğnelerle dünya sıralamasına girebilecek seviyeye gelirken bazıları o kadar etkilenmezki natural biriyle aynı seviyeye dahi erişemez bu verdiğim örneklere bakıcak olursanız; nofap a herkesin verdiği tepki farklıdır mesela bende doping kullanmışımda dünya sıralamasına girmişim gibi bir etki yaratıyor nedenini bilmiyorum ama olağanüstü durumları yaşıyorum hayatımı sarsıyor filan belki de bir çok psikolojik rahatsızlığım var ve nofap yapınca hormonlar vs. dengeleniyor gibi bir çok neden bulabilirim ama nedenin bir önemi yok sürekli bir neden aramanında bi mantığı yok bir şey sana iyi geliyorsa onu yap kötü geliyorsa yapma bu gıda tüketimi içinde aynıdur sosyal durumlar içinde asıl soruna gelicek olursam 5 yıl içinde 200 den fazla deneyimim olmuştur en fazla 39 gün oldu ama günlerin değişmesi bende çok büyük farklılıklar ortaya koyuyor özellikle 28 i geçtiğim zamanlar ilahi bir his deneyimliyorum sanki mikro düzeyde lsd almışım hayatın gerçekliği artmış görüntü 360p den 4k ya çıkmış dışarıdan kulağıma gelen sesler sert kulağıma çarparken beynimin içine yolculuk yaparken yumuşatılarak nin gibi gelmesk çok güçlü ve aynı zamanda içimde enerji santrali varmışcasına kontrolu elimde olan bir enerji yüz mimiklerimin ustaca kobtrolu elimde olan bir yönetim ses tonumu istesiğim seviyede ve istediğim renge bürüdüğüm bir kontrol özellikle resimlere baktığımda daha önce cizilmiş o resimler hiç dikkatimi çekmezken büyüleyici sanateserlerini gördüğümde o anda ona tamamen odaklanma ve kapılma ve büyüleyici bir his ile yani bu şekilde etki yaşayan oluyor mu diye chatgpt ile tüm verilerin analiz ettiğinde yüzde 1 lik kesimin içindeymişim ama belki size de böyle etkiler gelir ve onun zamanıda sizin biyolojik tepki sürenize bağlı olabilir, teşekkürler.